Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális zavarban szenvedek,...

Mentális zavarban szenvedek, és nagyon idegesítő a dolog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindent időpontokhoz kötök. Például vettem egy gitárt, és úgy vagyok vele hogy jó, elkezdem,de akkor elsején kell mindenképpen, mert onnantól tudom számolni az 1 hónapot. Elkezdenék matekozni, de azt sem szabad úgy hogy bármelyik nap, hanem csak 1-én, 10-én, 20-án... hogy páros szám jöjjön ki. De már ezt sem szeretem annyira, inkább kötődöm az elsejéhez itt is. ( vagy bárminél, amit elkezdenék )

Kezd nagyon zavaró lenni. Tudom hogy másoknak sokkal nagyobb gondjuk van, de megőrülök már ettől, viszont nem tudok leállni. Mit tegyek?

Köszönöm annak aki válaszol.

2017. ápr. 4. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy asztali naptárt és abban jelöld a napokat ha már muszáj. Amúgy meg csak kifogást keresel, hogy ne kelljen semmit csinálnod. Jobb lenne ha őszinte lennél magadhoz.
2017. ápr. 4. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, és nem vettem eddig észre.
2017. ápr. 4. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Én inkább azt gondolom, hogy ez kényszeres zavar nálad. Könnyen eldöntheted: ha valamit nem tudsz elsején elkezdeni, akkor ez szorongással jár, vagy inkább olyan leszarom érzéssel?

Azt meg csak nagyon halkan jegyzem meg, az 1 nem páros szám.

2017. ápr. 5. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
szorongással
2017. ápr. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!