Mit tegyek? Lassanb 2 hónapja szültem, és előtte is meg most is van fehér folyásom. Az orvos hiába ír fel akármit semmi nem használ. És már kicsit idegesítő a dolog.
Ha fehér, nem bűzös, nem viszket akkor normális. Használj tisztasági betétet.
A tenyésztés mit mutatott ki?
Hát nem tudom mekkora mennyiségű ez, de ha nem bűzös, nem fáj, nem viszket, és igazolhatóan nincs gyulladás vagy fertőzés a háttérben akkor szerintem felesleges gyógyszerrel vagy kúpokkal/krémekkel kezelni, mert többet árt mint használ. Valamennyi fehér váladék mindenkinek ürül, ez természetes.
A hüvely tisztul, hagyni kell, hogy kitisztuljon. Esetleg vásárolhatsz hüvelyflóra helyreállítót a gyógyszertárban, az segíthet, de a hüvelyöblítést nem ajánlom.
Egyébként valószínűleg, ha nem fertőzés vagy gyulladás, akkor hormonális oka van. Nekem pl. középidőben, peteéréskor szokott erősebb mennyiségű fehér cucc távozni, olyan mintha épp megjönne... de aztán elmúlik. Engem mondjuk nem zavar, sőt nemi életnél kifejezetten jól jön. Ilyenkor egyszerűen beteszek egy tisztasági betétet.
Az is lehet, hogyha már majd nem szoptatsz elmúlik.
Lehet türelemmel ez esetben most többre mész. :-)
Az sokkal rosszabb lenne, ha száraz lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!