Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc karakterek és legjobba...

Kedvenc karakterek és legjobban utállt karakterek a Vikingekből és a Trónok harcából?

Figyelt kérdés
Ha lehet indokoljátok, mert érdekelne:)

2017. szept. 1. 18:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9\10 Az nem kifejezés, hogy én is mennyire utállom a szerelmi szállukat, de ezen az oldalon egyszer már megpendítettem, hogy csak a fanok miatt lett így. Akkor valaki azt válaszolta, hogy Martin is így írta meg. Így utólag már én is jobbnak gondolom a Vikingeket.Lagertha pedig az elejétől fogva nagy kedvencem. Hol lehet megnézni az 5. évadot?:D

10\10 Én elősször a sorozatra találtam rá. Megpróbálkoztam a könyvvel is, de az első kötet-amennyit olvastam-nagyjából ugyanaz volt, mint sorozat és így már nem kötött le annyira. Viszont mondják, hogy később már jóval eltérnek egymástól. Még ha nem is olvastam, az utolsó évad nekem is nagyon hatásvadász lett.

2017. okt. 7. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Vikings 5. évad majd most novemberben jön. Befejező évad sajnos, de biztosan nagyon jó lesz.
2017. okt. 7. 22:24
 13/14 anonim válasza:

Vikingek

Kedvelt:

- Ragnar

- Csonttalan Ivar

- Lagertha

- Egbert király (ő amúgy

2017. dec. 10. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Vikingek:

Szeretem: Lagertha, Ragnar, Floki (elso ket evadban), Helga, Judith, Bjorn

Kozombos: Siggy, Echbert, Athelstan, Ragnar fiai

Utalom: franciak, masik angol kiraly, Rollo, Aslaug

Tronok Harca:

Szeretem: Cersei, Jaime, Tywin, Kisujj, Sansa, Melisandre, Tyrellek

Kozombos: Tyrion, Jon, Varys, Arya, Stannis

Utalom: Daenerys

2019. ápr. 2. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!