Kedvenc karakterek és legjobban utállt karakterek a Vikingekből és a Trónok harcából?
Vikingek kedvenc: Lagertha, Raggnar
utált: az ikrek
Trónok Harca kedvenc: Ned Stark
utált: Joffrey és az anyja
Igyekszem nem spoilerezni.
Vikingek kedvenc: Ragnar, Floki
Utált: Björn első felesége, már azt se tudom hogy hívták
Trónok harca kedvenc elég sok van, sorrendben:
1. Robb Stark, 2. Jaime, 3. Kisujj (ez utóbbi kicsit fura, de az tetszik, ahogy szövi a szálakat, ahogy mindig a topon van valahogy)
Trónok harca utált: Jeoffrey, Melissandre (Istenem, az a jelenet az áldozati máglyával...)
Porunn nekem se volt a szívem csücske.
Az említett jelenetnél pedig baromi nagyot csalódtam Stannisben
Vikingek:
-Kedvenc: Floki, az istenek, a felesége és a barátai iránti odaadása és hűsége miatt és Lagertha, az egyik általam ismert legerősebb női karakter
-Legjobban utált: Athelstan, mert képtelen volt hűséges maradni vagy akár eldönteni, hogy ő most miben hisz, és egy jó időre tönkretette Ragnar és Floki barátságát
Trónok harca:
-Kedvenc: Cersei Lannister, nagyon sokat szenvedett és mégis hihetetlenül, erős, és Petyr/Kisujj, mert imádom a hozzá hasonló okos és manipulatív embereket (természetesen csak a filmekben :D)
-Legjobban utált: Arya és Bran, számomra az ő sztorijaik unalmasak és feleslegesek
Spoileres lehet:
Trónok Harca
Kedvencek: Jaime, Euron a még élők közül, ha holtakat is ér akkor Oberyn is
Utált: Daenerys
Vikingek:
Kedvencek: Ragnar, Lagertha, Björn, Ivar, Floki
Utált: Aslaug
Spoiler
Na igen... engem nem is igazán a behódolás zavart, politikai okokból az talán még érthető lenne, engem maga a szerelmi szál ami kiakaszt. Nagyon OOC, dehát az egész sorozat már fanservice lett sajnos. Jöhetne már a könyv inkább.
Amúgy a Vikingek jobb sorozat :D Ott viszont nagyon örültem, hogy a nagy kedvencem, Lagertha ölte meg Aslaugot
A Vikingeket még nem láttam.
Trónok harca
Kedvenc: Jon mert lentről kezdte, Stannis mert tapasztalt és határozott (Melisandre nélkül, Davos tanácsaival jó uralkodó lett volna)
Utált: Dan Weiss és David Benioff, mert tönkretették az egészet logikátlan és karakteridegen dolgokkal (Jon letérdelne bárkinek is? Tyrion együttműködne Myrcella gyilkosaival? Stannis feláldozta volna a saját lányát miközben a könyvben arra utasítja a katonáit hogy ha ő meghal ültessék Shireen-t a trónra?), selejt párbeszédekkel, kínosan erőltetett feminizmussal, elsietett "történettel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!