Tudtok még olyan animét mondani, amiben szívszorító a karakterek közötti kapcsolat?
Anohana, igazából az egész anime szívszorító.
Nem tudom, de nekem a Free is ilyen volt (12részig láttam még)... Rin és a többiek között, hogy nem lehetett velük, pedig akart. Barátnőm szerint nem vagyok normális, hogy egy poén animén sírok, de na...xd
Fukumenkei noise. Szerintem ez is eléggé ,,szívszorító" legalábbis nekem.
Aztán ott van a két új animefilm. Kimi no nawa és a Koe no katachi.
Talán még az assassination classroom.
Hirtelen ezeket tudnám mondani, ha így értetted a kérdést.
Köszönöm a válaszaitok.
Mindet láttam Free-t kivéve, mert nem vonzott az úszás, sem a kigyúrt férfitestek :D.
(A kérdést úgy értettem, hogy a karakterek önzetlenek és bármit megtesznek vagy feláldoznak egymásért.)
haibane renmei
claiymorban teresa és clare kapcsolata
Steins;Gate
Nichijou (meglepő, de a töménytelen komédia mellet időnként nagyon megható tud lenni, főleg a vége felé)
Re:Zero
Most így leirtam párat ami hirtlelen beugrott, de egyébként rengeteg animére lehet mondani, hogy van benne ilyesmi.
Ore monogatari - Suna és Takeo barátsága ilyen (eddig még csak 6 részt láttam belőle, de nem hiszem, hogy megromoljon a barátságuk, mert eddig még aszerelmüket is képesek voltak átadni a másiknak, hogy a barátuk boldog legyen)
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Tanaka és Outa barátsága, Tanaka-kun lusta ezért a legjobb barátja Outa önzetlenül segit neki és néha ez forditva is meg történik
Mahouka Kouka no Rettusei - itt a testvérek között van egy nagyon erős kapcsolat
kuzu no honkai
egy lány és egy fiu a viszonzatlan szerelem miatt inkább testi örömökbe menekülnek, viszont egyikük sem olyan alkat aki igazán tudna élvezni olyan barátsá exrákkal kapcsolatot, ahol nem szeretik egymást. Gondolom nem érti meg a helyzetüket egy olyan néző aki egy egyéjszakásba simán benne lenne pl, szóval az nem érzi át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!