Egyik sem, és az inkvizitor sem az, abszolút nem utal rá semmi sem. Meg ugyan miért lenne egy animációs sorozat "főgonosza", akit a sorozat elenyésző számú nézőjén kívül nem is ismer senki, az új trilógia főgonosza?
2017. máj. 19. 08:59
3/12 anonim válasza:
Most komolyan, ez már szánalmas.. Van olyan Star Wars karakter egyáltalán, aki még NEM merült fel mint lehetséges Snoke? Mind egy baromság, egyedül a Plagueis-es teória lehet igaz. Egyébként Jyn Erso hogy lehetne?
2017. máj. 19. 17:38
4/12 anonim válasza:
Botrány:D Mik ezek a nevek itt?
Ahsoka Tano - Elhivatott a Köztársaság felé, inkább feladja Jedi mivoltát, minthogy részt vegyen valami simlisségben. Kizárt.
Ackbar admirális - Ezt te átgondoltad?:D
Jyn Erso - Mi köze az Erőhöz? Semmi. És mellesleg a 7. rész történései előtt 30-40 évvel meghalt.
Cassian Andor - Szintén halott.
Savage Opress - Hááát ő vagy 10 évvel az előző kettő előtt halt meg:D A 7. rész történéseire akár öregségben is meghalhatott volna:D
Nekem az a gyanúm, hogy ez egy troll kérdés:D Még jó, hogy R2D2 nincs rajta a listán:D
2017. máj. 19. 19:38
5/12 anonim válasza:
Mára elég az internetből. Új karakter.
2017. máj. 20. 10:20
6/12 anonim válasza:
Most komolyan Eddig is elmebeteg bal..szoknak tartottam megszallott star wats fanokat de ez mar sok ...Ahsoka h lenne mar Snoke. De a tobbi is abszurd.. ki az az idiota aki ezeket kitalalja.xDD
2017. máj. 20. 12:18
7/12 anonim válasza:
Szerintem 80%, hogy teljesen új karakter és 20%, hogy Plaguis. A többi teória egy vicc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!