Trónok harca! Daeneris mikir fogja megszeretni a Vastrónt? (Ugye megfogja? )
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem nézni, nagyon izgalmas, kellleneva spoiler! Légyszi :D2017. aug. 25. 23:28
1/14 anonim válasza:
nem tart még ott a sorozat, a könyv pedig még ott sem, ami már a soriban volt. szóval jókérdés...
2/14 anonim válasza:
a mások okozta fenyegetés lassan akkora lesz,hogy a túlélés lesz az első számú cél,nem pedig a vastrón.
de jelen állás szerint amivel rendelkezik denerisz-
1.makulátlan sereg
2.dotraki sereg
3.2db tűzokádó sárkány
4.szövetség északkal
ezek alapján sima ügy a vastrón,csak azért nem szerezte még meg,mert tyrion lebeszélte deneriszt a direkt támadás okozta rengeteg polgári áldozat miatt.
4/14 anonim válasza:
imádom a csajt,de attól tartok nem jön össze neki a vastrón.volt egy "álma"ahol besétál a terembe,de mielőtt hozzáérne,elfordul és kiétál egy sátorba ahol drogo és a kisbabája várja.hajlok afelé amit sokan állítanak,többek közt az hbo,és maga martin hogy nem lesz happy end nagy összeborulás,és többek között Dany is meghal.ha ez így lesz ne találkozzak g.r.r martinnal
5/14 anonim válasza:
Utolso, szerintem nem fenyeget az a veszely, hogy osszefutsz vele a sarki coop-ban. 😂
6/14 anonim válasza:
Elég sok eltérés van a könyvek és a sorozat között, szóval lehet hogy itt megszerzi (kell a fan service ugye...) aztán a könyvben meg igencsak eltérő lesz a végkifejlet. Erre minden oka meg is lenne Martinnak, hiszen ha a sorozatban el lenne spoiler-ezve minden jó előre akkor ki venné meg a könyveket?
7/14 anonim válasza:
Meg fog halni szerintem a Dead Walkerek elleni csaták valamelyikében.
Legalábbis remélem, nem "happy end" lesz, csalódnék Martinban - bár már ő sem tudja, mit akar a sorozatától, szerintem soha nem fejezi be.
8/14 anonim válasza:
SPOILER
Nem fogja megszerezni de a lánya igen akit Jonnak szül.
Daeneris meghal a 8.évad 5. részében.
10/14 anonim válasza:
8. évadban Jaime meg fogja ölni, mert Dany megakarja öletni Cerseit Jonnal, mivel Cersei megöli mind a két sárkányát és Joraht is, Jon pedig azért vállalja el, mivel Arya is meghalt a Lannisterek támadásában. Majd Jon megöli Bronn-t és a hegyet is, de a hegy is végez Jonnal. Jon és Daenerys gyereke életben marad. Így Cersei marad a trónon, amíg a mások nem végeznek vele is és Jaime-vel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!