One Piece, más sem tudja megszeretni?
Már régóta szemezgetek vele, mangát elkezdtem olvasni, majd abbahagytam. Mert unalmas volt. Utána láttam egy-két epic mini jelenetet belőle, megtetszett, majd mégse kezdtem el újra. Szóval ilyen fura a kapcsolatom a One piece-el.
Sok barátom ajánlgatta már.
Most az animevel próbálkozom, el is jutottam a 80. részig azonban nem tudom normálisan nézni.
Mindig beletekerek, olyan mintha egy hatalmas filler lenne az egész.
Akarnám is nézni, mert imádom a shoueneket. Remek érzés amikor várhatok 1-1 részt, de ez borzalom.
Az ellenségek is inkább gagyik, mint menők. Semmi power up, vagy hatalmas fightok, ami egy shounen alapja.
Nem értem, csak velem van a baj? Vagy egyáltalán mikor indul ez be, normálisan?
Mert a One Piece-nek nagyon hosszú felvezetője van.
Luffy társakra talál, megküzdenek 1-2 ellenséggel, és így indul be a történet.
Pl. a 92-130 részek az Alabasta Arc, ahol Crocodile a főellenség. Nekem az az egyik kedvenc arc-om.
Azután már lassacskán eléri a legénység a jelenlegi létszámot, és jönnek a hosszasabb és nagyobb ellenségek elleni harcok, úgymint (igazi spoiler nélkül)
megjelenik az egyik admirális
153-195 részek Skypiea Arc
207-219 és 229-263 részek a Water Seven és Enies Lobby Arc-ok, amik összekapcsolódnak (közte fillerek vannak, tehát 220-228) és szerintem az Enies Lobby az eddigi legjobb arc a történetben
337-381 Thriller Bark Arc
422-452 Impel Down Arc
457-489 Marineford Arc, ami egy nagy háború volt
523-574 Fishman Island Arc, na nekem ez volt az, amit végigszenvedtem
629-746 Dressrosa Arc, ez a legutóbbi arc, ami véget ért, ez is jó volt, bár szerintem hosszabbra sikerült, mint kellett volna
Power Up-ok vannak benne, csak nem ilyen hamar. Az Alabasta Arc-ban lesz power-up főleg Zorónál. Utána a következő nagy power-up az az Enies Lobby arc-ban van, ebben volt a legnagyobb.
Utána a Thriller Bark Arc-ban inkább Zoro keménységét láthatjuk :D Marineford Arc-ban Luffynál van nagy power-up, és utána Dressrosában.
Szerintem az legjobb harc is Enies Lobbyban volt. Nincs róla igazán jó AMV,de ízelítőnek megteszi, de sokkal rövidebb mint a teljes harc, ést spoilert tartalmaz:
https://www.youtube.com/watch?v=ii4b97qFYus
Vagy Luffy eddigi legerősebb power-upja:
https://www.youtube.com/watch?v=qZXbBEaqs4s
Vagy Zoro:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!