A One Piece-ben a CP9 vagy a CP0 az "erősebb"?
Figyelt kérdés
illetve nem úgy volt, hogy a CP9 a legtitkosabb "szervezet/egység" a Világkormánynak, akkor most hogy lehet, hogy a CP0-ról még kevesebben tudnak vagyis h még titkosabb?2016. júl. 31. 16:26
1/3 anonim válasza:
A CP-0.
A CP-9 szerintem azért volt titkosnak mondva, mert ők akárkit megölhettek, aki szerintük a World Governmentnek/Világ Kormányzatnak árthat, tehát engedélyük volt/van akárkit megölni.
A CP-0 viszont a legerősebb és ők közvetlenül a Celestial Dragonok (nem tudom magyarra hogyan lett fordítva) irányítása alatt állnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen de ha pl a CP0 ilyen erős, akkor, hogy lehet, hogy Rob Luci-t a CP9-ba "rakták"? (igen, tudom, hogy már a CP0 "vezetője", de ha luci ilyen erős akkor logikus lett volna egyből a cCP0-ba rakni)
2016. júl. 31. 21:59
3/3 anonim válasza:
Luffy legyőzte őt az időugrás előtt. Lucci visszatért több más karakterhez hasonlóan. Így sok értelme nem lett volna egyből a CP-0-ba rakni, mert hogy nézett volna már ki, ha Luffy egyből a legerősebb osztagot veri le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!