One Piece egy 10 skálán mennyire jó anime a saját műfajában?
Saját műfajában, mint shonen? 10/10
Én a mangáját jobban szeretem, mert az animében (főleg az utóbbi években) néha nagyon elhúzzák a részek eseményeit. Azt értem ezalatt,hogy a One Piece-ben nagyon kevés filler van, de ehelyett kb. 6 perc az intró... és szeretnek néhány dolgot többször és/vagy lassítva mutatni, pl. Luffy kiüt valakit és az emberek körülötte tátott szájjal bámulnak slow motion-ben :D
Szóval mangák közül számomra a One Piece az örök kedvenc,de az animét is követem, mert azért csak más animálva is látni.
Illetve még azt jegyezném meg,hogy nagyon sokan feladják az anime nézését már az elején, mondva,hogy unalmas.
Az elején ismerjük meg a főszereplők egy részét, és akkor még nem voltak nagy harcok és a grafikája sem a legjobb.
Spoiler nélkül: Az első valamire való, "igazi" ellenség (Arlong) a 31.résztől szerepel.
Nem tudom pontosan,de az 53. és 61. rész között érnek a főszereplők a Grand Line-ra, és ott az első komoly ellenséggel (Crocodile) való leszámolás a 92.résszel kezdődik. Nekem Crocodile benne van a TOP3 ellenségekben, szerettem azokat a részeket.
Utána pedig már jobban felpörögnek az események.
A 227-312 részeket tartalmazó arc-ok (Water Seven és Enies Lobby) voltak szerintem a legjobbak, és ott volt Luffy és Zoro legjobb harca is.
Kevés filler van és kilehet bírni őket, de mégis azt javaslom,hogy azokat ne nézd meg, mert csak az időt húzzák.
Ezek a következő részek:
50-51
54-60
93
98-102
131-135
136-143
196-206 (erre mondják a legtöbben,hogy a legjobb filler volt)
213-216
220-226
279-283
317-319
326-336
382-384
406-407
426-429 (ezek felvezetők a 10.movie-hoz)
492
497-499
506
542
575-578 (az egyik movie felvezetője)
590
626-628
És szerintem a legunalmas arc a 523-574 Fishman Island volt. Na azt rohadtul untam.
még csak 625-nál tartok, de 10/10
előre szólok, hogy 190-nél annyira meguntam, mert annak a környékén az égi sziget annyira rettenetesen unalmasnak tűnt, hogy befejeztem.... de 3 hónap elteltével folytattam mert hát mégis tök vicces anime meg minden, és jobban megszerettem mint előtte, mert 2 résszel később be is indultak az események :D
aztán nemrég 500 körül is leálltam 2 hónapra nem azért mert unalmas volt, hanem mert idei animék tömegét elkezdtem hirtelen és előbb értelmesebbnek véltem azokat befejezni. most viszonyt 625 és rettenetesen imádom :D Luffy minden mozzanatát, az összes karaktert imádom! a top 3 animémben benne van az biztos! csak ajánlani tudom
mellesleg ha a grafika miatt aggódsz és emiatt is hezitálsz az elkezdésben, ajánlom, hogy nézz bele az első-3.részbe majd a 600-700-adik részbe és hidd el, érdekesnek fogod tartani a grafika korszerűsítés változásait
az első kommentelővel egyetértek kivéve abban hogy a halsziget unalmas volt... szerintem annak volt a legmélyebb jelentése a legszívszorítóbb jelenetei és Luffy egyik legnagyobb, legemberibb tette... jó animézést :)
10/10
Talan mostanaban mar csak 10/9,5 ot monanek a hatalmas mellek miatt XD
De persze ez a kelendo szoval
Amugy nekem Minidg is 10/100000000 lesz ^^ en Skypiat untam meg talán arabastat
Most akkor komolyan beírjam a sok 10/10-es után, hogy nekem max közepesnek ment el? :D
Amúgy igaza van az egyik előttem szólónak: kezdd el nézni, és majd meglátod, hogy mennyire jön be. Egy csapat vadidegen nem fogja tudni megmondani, hogy tetszeni fog-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!