Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mire jó a saját anime karakter?

Mire jó a saját anime karakter?

Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdés miatt csak most kezdtem nézni animéket. Egy oldalon láttam hogy mindneki bemutatja a saját karakterét és hogy van olyan akinek több mint 10 van és hogy vannak,, főkarakterei" és nem igzán értertem ezek mire jók. Kérlek titeket valaki magyarázza el nekem. Bocs a kérdésért de tényleg kezdő vok.

2015. jún. 7. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek nincs igazán funkciója. Van aki a saját kitalált(nem megírt) története karaktereit mutatja be, van aki egy olyan "babát", amit egy bizonyos állandó háttérsztorival és személyiséggel bármilyen aktuálisan nézett animébe bele tudja kébzelni. És van aki csak úgy kitalál egyet. :3
2015. jún. 7. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem hogyha megtetszik egy anime fiú akkor szoktam hozzá karit csinálni és kitalálni egy történetet. Pl. Narutoból Shikamaru tetszik nekem akkor rajzolok hozzá egy saját elképzelésű anime lányt, elnevezem, írok neki egy élettörténetet és ennyi. :D
2015. jún. 8. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én történeteket írok a karaktereimmel. Kitaláltam kis háttérsztorit és személyiséget nekik, és ha megnéztem egy animét, akkor abból kicsit fejlesztem a képességeiket vagy eljátszok velük egy olyan jelenetet, ami hasonló az animében történtekhez. Nekem fôleg akkor hasznos ez ha nem tudok aludni ;) De szerintem fejleszti a fantáziát is.
2015. jún. 8. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor ha mindent jól értettem akkor az saját anime karakter annyi hogy kitalálod és belerakod egy adott storyba és utána elképzeled. Tényleg nagyon jól fejleszti a fantáziát. Én is kipróbálom még egyszer köszönöm. :)
2015. jún. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!