Szerintetek ki/kik nyeri (k) el a Vastrónt a Trónok harca végén?
Én annak a végkifejletnek örülnék legjobban és szerintem el is képzelhető,hogy King's Landing/Királyvár a trónussal együtt a tűz martalékává válik, és újra 7 vagy több királyság lesz.
Legalábbis a könyvben ezt eltudnám kézpelni,de a sorozatban nem. Abból valami mást fognak kihozni.
a sorozatban szerintem Havas Jon, Danynek nincs esélye, hiszen évek óta küszködik, semmire se jutott, még Westerorsra se jutott el. Más esélyes pedig nem nagyon van, egyértelmű, hogy Tommmen és a Lannisterek elbuknak. Stannist elásták a lánya elégetésével.
A könyvben én is a felosztásra tippelek.
Szerintem a Vastrón megmarad, csak a jelentősége fog elveszni. Lesz így "díszkirály", aki azt hiszi, hogy mindenkit irányít azon a bolygón. Véleményem szerint a királyságok önállósodni fognak és a Másokon lesz a hangsúly.
De ha ez mégsem történne meg, szerintem Daenerys lesz a Vastrónon. Eddig egy helyben állt egy jó ideje, de most újra parancsol a sárkányoknak (legalábbis Drogo-nak) és az egyiket már meglovagolta. Csak felfelé ívelhet a karrierje.
"Csak felfelé ívelhet a karrierje."
:D Ugyanezt gondolta Robb Stark is, amikor újra szövetségre tudott lépni a Freyekkel.
Nem rosszból írom, csak itt lényegében 0 perc alatt be tud keverni egy második érdek valaki másnál, hiába megy bárkinek bármilyen jól a karreirje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!