Mit gondoltok Tyrion beszédéről a bíróságon? (Trónok harca,4. évad 6. rész)
Figyelt kérdés
Csak engem indított meg teljesen?2016. ápr. 18. 20:56
1/7 anonim válasza:
Azt hogy Emmyt kellett volna kapnia érte Peter Dinklagenek...
2/7 anonim válasza:
A legjobb jelenet volt eddig a sorozatban.
3/7 anonim válasza:
Nem tetszett, mivel magának könyvelte el benne Királyvár megmentését, pedig az egész Cersei és Kisujj érdeme volt.
Cersei kezdte el gyártatni a futótüzet és Kisujj vitte a megmentő Tyrelleket Királyvárba.
Tyrionnak xart se köszönhettek. Szóval nem, eléggé önsajnáltató hiszti volt. Engem nem győzött meg.
4/7 anonim válasza:
Már az elejétől egyetértettem Tyrion világnézetével, szóval tetszett.
Az utolsóval vitatkoznék. Tyrion nélkül az egész hadsereg úgy, ahogy van, megadta volna magát, és a futótüzet sem használta volna fel Cersei, Tyrionnak jutott eszébe és ő valósította meg.
5/7 anonim válasza:
És még annyit, hogy ha Tyrion nem lelkesíti a katonákat, sokkal hamarabb betört volna az ellenség és hiába jöttek volna a Tyrellek, már fél város megpusztult volna...
6/7 anonim válasza:
Ez nem igaz. Cersei akarta a futótüzet Stannis ellen bevetni. Tyrion csak ellopta az ötletét.
7/7 lordan11 válasza:
Elismerem Cercei ötlete volt, de ha rajta mullott volna, akkor Királyvár leégett volna xdd Meg nem is a futótűz a lényeg, hanem a lánc, amit Tyrion készitettetet, ha az nem lett volna akkor vége mindennek. Teljes mértékben egyetértek Tyrionnal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!