Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan tudnám megszeretni a...

Hogyan tudnám megszeretni a Violetta című sorozatot? Akik odavannak érte: ti mit szerettek benne? 14/L

Figyelt kérdés

Jól megrendezettnek,lányoknak való és igényes sorozatnak látszik, láttam belőle pár részt. De hamar meguntam sajnos. :/ De nem tudok itthon mást csinálni, csak tévézni, és ha nem megy jó műsor, akkor jó kikapcsolodásnak tűnik a Violetta. De valamiért nem szórakoztat. :( Pedig amúgy én szeretem a kissebbeknek való meséket (pl: Mia és én, vagy aranyosabb-gyerekesebb animéket), és mivel láttam, hogy a körülöttem levő 8-10 évesek mindig beszélnek róla, hogy Violetta így, Violetta úgy... Szóval gondoltam, akkor nekem is tetszeni fog, de nem igazán. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, hanem, hogy unalmas.

Amikor régen belenéztem az első néhány részbe, az kifejezetten tetszett. Kíváncsi voltam, mit kanyarítanak ki belőle. De amit utána kb. egy hónappal néztem részt, folyton csak arról szólt, hogy Ludmilla ördögi, Violetta váltogatja a fiúkat, otthon pedig az életképtelen Jade és testvére veszekednek... Remélem nem minden rész ilyen.

Tehát: Violetta kedvelők! Ti mit szerettek benne? Hogyan szerethetném meg én is?

(És elnézést, hogy hosszabbat írtam.)

2015. júl. 29. 08:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Én nagyon szeretem, van benne barátság, szenvedély, szerelem. Nagyon jók a szereplők és a zenéje is szuper!

14/L

2015. júl. 29. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem szereted, akkor minek akarod megszeretni? Ha unod, akkor keress másik sorozatot. Rengeteg értelmesebb sorozat van, amit a veled egykorúak nagyon szeretnek, mondhatok párat, ha szeretnéd.
2015. júl. 29. 12:46
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha a kisebbeknek szóló műsorok jönnek be, nem csoda, hogy nem szereted, mivel ez a te korosztályodnak szól. Ne erőltesd, ha nem tetszik.

Én azért szeretem, mert a szívemhez nőtt. Rengeteget tanultam belőle, kiderült, hogy olyan dolgok is vannak az életemben, amiről nem is tudtam, és jobban élvezem a zenét. Jó, hülyén hangzik, de megtanította élni a SAJÁT életemet. :D Amúgy a legizgalmasabb, leghumorosabb és legérzelmesebb sorozat, amit ismerek, és ennyi. Ja, még annyi, hogy imádom a zenéiket, mert sok mondani valójuk van, és gyönyörűen szólnak.

2015. júl. 30. 08:10
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Szia! :)

Hát a Mia és én meg az animek ilyen varázslatos dolgokról szónak, így gondolom te inkább az ilyen természet feletti dolgokat kedveled. A Violetta egy lány való életéről szól én szerettem aranyos kis sorozat. Próbálkozz a Monster High, Ever After High-el a leírásod szerint sztem tetszene neked ez ilyen animációs film nekem tetszett régebben néztem is. :)

(Ha új sorozatot akarsz írj én már nagyon sokat láttam:D)

2015. júl. 30. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Ezt nem lehet erőltetni. Ha nem szereted, nem szereted, és kész. Attól, hogy egy ismeretlen tag áradozni fog nekem Ariana Grande-ról vagy Selena Gomez-ről, még nem fogom őket, se a zenéjüket szeretni.Ha bejön a Mia és én, èn is ajánlom neked az Ever After High-t. Nem ismerem, egy részt se láttam, de kikerestem, és szerintem tetszene. Hogy mit szeretek a Violettában? A zenéi megnyugtatnak, ha Violetta zenét hallgatok, minden megszűnik körülöttem, (Így van ez a Beatles-szel is) a zene elvarázsol, átérzem a zene szomorúságát/boldogságát,azaz a jelentését. Lásd: Ser mejor, Ser quien soy, Soy mi mejor, Yo soy así, Destina a brillar, Podemos... ezek mind nagyon szép dalok, de csak az érti meg igazán őket, aki átérzi és szereti őket. A Yo soy así-t és a Destinada a brillar-t kevesen szeretik, mert nem mindenki érti meg a mondanivalóját: a Destinada a brillar, önbizalmat ad, azt mondja, állj fel, ne sírj és mutasd meg mindenkinek ki is vagy Te. A Yo soy así-val Diego azt akarja megértetni Viluval, hogy igaz, nem egy kiköpött, lenyalt hajú jófiú, de őt is lehet szeretni, csak éppen máshogy.

Igaz, a szereplők nem tökéletesek, ők is néha túljátszák a szerepüket, de én ezért szeretem őket. Mert nem tökéletesek. Utálom, ha valami/valaki tökéletes. Az az egyik legundorítóbb dolog a világon szerintem.. És a szereplők.. mindegyik egy más személyiség, különlegesek, mert mindegyikben van valami utálatos és csodálnivaló is. Röviden ezért szeretem.

2015. júl. 30. 12:13
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

#2 vagyok.

Még annyit szeretnék írni, hogy ha szereted az animéket, akkor a Suki-tte Ii Na Yo-t tudnám ajánlani (nem biztos, hogy jól írtam le a címét), ez aranyos, szerelmes, 13-14 éveseknek való. Én szerettem.

Rengeteg ilyen sorozat van még, nem muszáj leragadnod a Violettánál, ha neked nem tetszik.

2015. júl. 30. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Nézd inkább a h2o-t, újra. Az M2-n szokott lenni délben, én minden nap nézem, számomra megunhatatlan. :)

16/L

2015. júl. 31. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
De csak hétköznap megy. 7-es voltam.
2015. júl. 31. 15:10
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

Vannak vicces, kedves karakterek is. Én miattuk nézem: Maxi, Naty, orosz csávó, Violetta, Angie.

Meg az első évad vége felé Fede, ő nagyon aranyos. A második évad már nem tetszett. :(

2015. júl. 31. 17:37
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! :)

Sajnos még mindig nem igazán lettem úgy oda érte, talán igaz, hogy nem is leszek. :/ Hát akkor örvendek, unalom.

Köszönöm az ajánlásokat! A Sukitte Ii Na Jo-t már láttam, szerintem is jó anime. :) A Monster High és az Ever After High nem igazán tetszik, ahogy belenéztem. :( Bocsi mindenkitől, aki ajánlotta. Túl színesek, és nagy a fejük, vagy nem is tudom...

Mindenkinek ment a zöld. ^^

2015. júl. 31. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!