Hogyan tudnám megszeretni a Violetta című sorozatot? Akik odavannak érte: ti mit szerettek benne? 14/L
Jól megrendezettnek,lányoknak való és igényes sorozatnak látszik, láttam belőle pár részt. De hamar meguntam sajnos. :/ De nem tudok itthon mást csinálni, csak tévézni, és ha nem megy jó műsor, akkor jó kikapcsolodásnak tűnik a Violetta. De valamiért nem szórakoztat. :( Pedig amúgy én szeretem a kissebbeknek való meséket (pl: Mia és én, vagy aranyosabb-gyerekesebb animéket), és mivel láttam, hogy a körülöttem levő 8-10 évesek mindig beszélnek róla, hogy Violetta így, Violetta úgy... Szóval gondoltam, akkor nekem is tetszeni fog, de nem igazán. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, hanem, hogy unalmas.
Amikor régen belenéztem az első néhány részbe, az kifejezetten tetszett. Kíváncsi voltam, mit kanyarítanak ki belőle. De amit utána kb. egy hónappal néztem részt, folyton csak arról szólt, hogy Ludmilla ördögi, Violetta váltogatja a fiúkat, otthon pedig az életképtelen Jade és testvére veszekednek... Remélem nem minden rész ilyen.
Tehát: Violetta kedvelők! Ti mit szerettek benne? Hogyan szerethetném meg én is?
(És elnézést, hogy hosszabbat írtam.)
#2 vagyok.
Annyit szeretnék még mondani, hogy nem kell azért unatkoznod, mert nem szereted a Violettát! Ez butaság. Annyi minden van, amit csinálni lehet.. Olvass, keress valami hobbit, vagy nézz meg egy másik sorozatot, akármi. Ha nem tetszik a Violetta, nem kell nézned. Sok ilyen tinis, szerelmes, aranyos sorozat van még, amit nézhetsz, én nem nagyon nézek ilyeneket, de ismerek pár animét, amik lehet tetszenének neked. K-on!, Ao haru ride, az egyik barátnőm nagyon szereti ezt a két animét, neki hasonló a stílusa, mint a tiéd. De mint már mondtam, rengeteg hasonló anime létezik. :)
Szia!:)
Esetleg próbálkozz ezekkel: H2O, Mako Mermaids, Varázslók a Wawerly helyről
Film(ez nem sorozat de ezzel is elütheted az időt:)):Bűbáj, Tengerparti Tinimozi
Nekem ez mind tetszett olyat nem ajánlok amit még nem láttam. :) Én még a Született Feleségeket szerettem nagyon 8 évad nekem nagyon bejött nem tom lehet neked nem fog de néz bele pár részbe. :)
Még mindig #4 vok.:D kiegészítem.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!