Mira4 kérdése:
Trónok Harca, a Vastrón miért kapta ezt a nevet?
Figyelt kérdés
Talán ott sok a vas?2017. júl. 27. 11:28
1/8 anonim válasza:
Mert fegyverek vasából olvasztotta össze a sárkánytűz
3/8 A kérdező kommentje:
*a vas szigetekre gondoltam, bocsii, azt valaki tudja miert vas?
2017. júl. 27. 12:02
4/8 anonim válasza:
:DD Apám, te aztán jól elírtad. Congrat!
A szigetek lakói rendkívül nyers és kemény emberek, akik magukat vasemberek-nek, illetve a "vas szülötte-inek" nevezik. Gondolom innen a szigetcsoport neve is.
5/8 anonim válasza:
Ha csíped Kuvukiföldet, mondd, hogy éljen! Ja, bocs! Elírtam! Azt akartam írni, hogy azért mert vasból van.
6/8 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy a Vas-szigetek szülöttei kalózok, aki vallják, hogy nem vetnek, nem dolgoznak meg a javakért, hanem mindent VASsal, azaz fegyverrel szereznek meg.
7/8 bútylubátya válasza:
Egyébként igen, Vas-szigeteken sok a vas, viszont nincsenek nemesfémek. A vasat viszont nem könnyű kibányászni, ezt a portyázások során zsákmányolt "rabszolgákkal" (ők valóban rabszolgák, viszont gyermekeik már nem lesznek azok) csináltatják meg.
8/8 anonim válasza:
A Vastrón azért kaphatta ezt a nevet, mert kardokból lett kovácsolva (sárkánytűzzel).
A Vas-szigetek ettől teljesen elkülönül. Ott sok a vas, illetve a lakói vassal fizetnek azért, amit elvesznek, tehát harc által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!