Szerintetek kié lesz a vastrón?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy feltettek már hasonló kérdést, de én nem azt akarom kérdezni, hogy ki érdemli meg, hanem azt, hogy kinek sikerül elfoglalni.2016. nov. 17. 17:30
2/15 A kérdező kommentje:
Első. Hogy téged milyen jó humorral áldottak meg... Jaa mégsem. Ha nem tudsz normális választ adni, kérlek kímélj meg!
2016. nov. 18. 06:42
3/15 anonim 

válasza:

Végül is vasember is Stark.. Viccet félretéve szerintem ha Dany megérkezik Westerosba akkor valószinű h el fogja foglalni a vastrónt. Bár nekem Jon a kedvenc karakterem,neki jobban örülnék ha ő ülne a vastrónon,de nem hiszem h fog,szerintem Jon sajnos meg fog halni a mások elleni küzdelemben...:(
Én mondjuk annak örülnék ha a készítők raknának egy kis csavart a sztoriba,és olyas valaki ülne a vastrónon akire nem számitanánk..pl: Jaime,vagy az a ....... kisujj,vagy például még egy olyat is el tudok képzelni hogy Dany is meghal.
Nekem meggyőződésem az hogy az egész sztorinak az lesz a vége h a Mások el pusztitják a világot és mindenkit kinyírnak és ők maradnak a világon egyedül.De remélem nem így lesz.
4/15 A kérdező kommentje:
Az élőholtakkal szemben csak nekem jutott eszembe, hogy mondjuk a sárkányok fel is gyújthatnák őket? A tűztől meghalnak, nem? Vagy esetleg felgyújtják az egész birodalmat és Danynek nem lesz mi fölött uralkodnia. Esetleg megeszik a sárkányai. Egyébként köszi a választ.
2016. nov. 18. 14:39
5/15 anonim 

válasza:

Én remélem, hogy a trónus a tűz martalékává fog válni.
6/15 anonim 

válasza:

Szerintem Dany, de teljesen meg fog változni Westeros képe.
7/15 anonim 

válasza:

A Mások elleni nagy küzdelmek közepette, amikor senki sem figyel, ellomizzák a cigányok.
8/15 anonim 

válasza:

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy lehet senkié. Martin papa eléggé rafkós figura, nem számítok happy endre. Sőt, szerintem maga az egész sorozat úgy fog befejeződni, hogy egy rengetek kérdés megválaszolatlanul marad.
9/15 anonim 

válasza:

Előző voltam. Na az utolsó mondatot sikerült elírnom. Szóval szerintem sok kérdés megválaszolatlanul fog maradni. :)
10/15 anonim 

válasza:

Az tul egyszeru keplet ha danie lesz, szerintem a masok elleni csataban meg fog halni, Jon pedig megtudja majd a szarmazasat es o lesz a kiraly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!