Szerintetek kié lesz a vastrón?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy feltettek már hasonló kérdést, de én nem azt akarom kérdezni, hogy ki érdemli meg, hanem azt, hogy kinek sikerül elfoglalni.2016. nov. 17. 17:30
11/15 anonim válasza:
Elozo vagyok, a masok se egy csapat zombi lesz, tuti lesz valami nagy fegyveruk (pl egy jegsarkany) mert igy a 3 sarkannyal siman gyoznenek, 100% h valami nagyon komoly cuccot elorantanak, aztan hogy Jon vagy Dani lesz az aldozat majd kiderul
12/15 botosrobi válasza:
írja mindenki hogy ez meghal, az nem hal meg, ezé lesz a vastrón vagy ezé... Melyik részét nem értitek a "Valar morghulis"-nak? :D
13/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy azt jelenti, mindenkinek meg kell halnia, még nem ugyanaz azzal, hogy halott is lesz.
2016. nov. 30. 17:41
14/15 anonim válasza:
Valar morghulis kedveskék!
Szerintem Jon 100% hogy nem fog meghalni
Egyszer már meghalt nemfog mégegyszer
De ez nem jelenti azt hogy ő lesz a Vastrónon
Dany fogja elfoglalni viszont halála után Jonra száll a hatalom ő viszont hatalmas szívével elpusztítja és demokrácia lesz
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ha demokrácia lesz Jont a betelepítési politikája miatt megölik és utána az egész ország elbukik. Mind a hét királyság.
2016. dec. 7. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!