Mit gondoltok, ki fog ülni a Vastrónon?
Daenerys szerintem nem,az túl kiszámítható lenne. Jonra sem mernék fogadni,szerintem nem is lenne jó uralkodó.
Pld. Kisujjat szívesen látnám a trónon,elég jól keveri a dolgokat de nem is egy zsarnok. Bár ezt megint nehezen tudom elképzelni.
Ti véleményetek?:)
Hali,a sorozatra gondolsz,gondolom, és ott szerintem Daenerys fog a trónon ülni,Tyrionnal a jobbján, Észak pedig különálló tartomány lesz Havassal az élén.
Tudom,kiszámítható,de a sorozat mostanában eléggé az(főleg a 6. évadban).
A könyvekben meg hogy mi lesz, meglátjuk 5-10 éven belül(már amilyen Martin tempója),de ott szerintem más lesz a végkifejlet.
Igen a sorozatra. Mondjuk ebben igazad van,a sorozat valóban kiszámítható lett...de hogy ennyire?:o
Mindenesetre Martinnak ajánlom,hogy a könyvbe valami nagyobb csavart rakjon:D
Daenerys még elfoglalja Királyvárat, de aztán meg fog őrülni (végre valami váratlan fordulat nála is).
Jon-nak sikerül összefognia Északot és Délet a wight walker-ek ellen, ám az egyetlen hatásos "varázslat" ellenük amit Sam talál meg Óvárosban nemcsak az élőhalottakat pusztítja el végleg hanem mindenkit aki valaha visszatért a halálból (tehát Jon-t és Beric-et is). Jon úgy dönt vállalja a halált hogy ezzel megmentsen mindenkit.
Kisujj-jal Sansa számol le végleg (az egyetlen olyan közegben éri a halál amire nincs ráhatása: a wight walkerek között).
Ki fog ülni a Vastrónon? Senki mert mind a hét királyság önálló lesz, Királyvár pedig romokban fog heverni ahogy azt Daenerys látomásában is láthattuk.
"Dany fog ülni, ha tetszik, ha nem."
Az George R.R. Martin-tól túl kiszámítható lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!