Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok az Éhezők...

Mit gondoltok az Éhezők viadala filmekről?

Figyelt kérdés
Megütik a könyvek színvonalát?
2016. júl. 28. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a könyvet nem olvastam, de a filmek sem kötöttek le. Szerintem felesleges volt ebből ennyi filmet csinálni. Egyébként az alapkoncepció, a story az ellett találva, de a kivitelezéssel voltak gondok, többet is kilehetett volna hozni az egyes részekből.
2016. júl. 28. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a filmek jobbak, mint a könyvek.
2016. júl. 28. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
7%

Sem a konyv, sem a film nem jon be, utalom oket es Jennifer Lawrence-t sem tartom istenadta tehetsegnek. Ettol meg akinek tetszik, azert az ejjel-nappal dug a Pestnel meg a valosagsoknal szinvonalasabb.

(Beszolast nem kerek. Ez csak sajat velemeny, mint irtam, semmi bajom nincs azzal, aki szereti a konyvet es/vagy filmet.

2016. júl. 28. 23:41
 4/9 Papi Gonzales ***** válasza:
0%
mar a könyv se volt túl erős...ami csak még gyengébb lett
2016. júl. 29. 14:34
 5/9 Papi Gonzales ***** válasza:
0%
az első filmet pedig a csak untam a többibe belealudtam
2016. júl. 29. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A könyvek nagyon bénák,nem tudom,hogy az eredeti műveknek is ilyen fura-e a stílusa,vagy csak a magyar fordításnak,de nekem nagyon nem tetszettek.A filmek ellenben egész jók,bár néhány dolog azokban is fura,és nem jó értelemben.A legnagyobb hiba az volt (itt is),hogy az utolsó részből két filmet készítettek.
2017. jan. 6. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a film is és a könyv is nagyon jó!A könyvet harmadszorra olvasom és meg mindig nem unom!A filmeket pedig már láttam kb hússzor, de azt se tudom megunni! :)

THG forever♥♥

2017. jan. 18. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalában nem érdekelnek, amit láttam belőle az förtelmes volt, és JL is rossz színésznő szerintem, nem rétem mire fel a nagy hype körülötte, gondolom mert dögös de ennyi, OScart adni neki erős túlzás volt.
2018. jan. 12. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Best.
2023. okt. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!