Mit gondoltok az Éhezők viadala filmekről?
Figyelt kérdés
Megütik a könyvek színvonalát?2016. júl. 28. 22:45
1/9 anonim válasza:
Én a könyvet nem olvastam, de a filmek sem kötöttek le. Szerintem felesleges volt ebből ennyi filmet csinálni. Egyébként az alapkoncepció, a story az ellett találva, de a kivitelezéssel voltak gondok, többet is kilehetett volna hozni az egyes részekből.
2/9 anonim válasza:
Szerintem a filmek jobbak, mint a könyvek.
3/9 anonim válasza:
Sem a konyv, sem a film nem jon be, utalom oket es Jennifer Lawrence-t sem tartom istenadta tehetsegnek. Ettol meg akinek tetszik, azert az ejjel-nappal dug a Pestnel meg a valosagsoknal szinvonalasabb.
(Beszolast nem kerek. Ez csak sajat velemeny, mint irtam, semmi bajom nincs azzal, aki szereti a konyvet es/vagy filmet.
4/9 Papi Gonzales válasza:
mar a könyv se volt túl erős...ami csak még gyengébb lett
5/9 Papi Gonzales válasza:
az első filmet pedig a csak untam a többibe belealudtam
6/9 anonim válasza:
A könyvek nagyon bénák,nem tudom,hogy az eredeti műveknek is ilyen fura-e a stílusa,vagy csak a magyar fordításnak,de nekem nagyon nem tetszettek.A filmek ellenben egész jók,bár néhány dolog azokban is fura,és nem jó értelemben.A legnagyobb hiba az volt (itt is),hogy az utolsó részből két filmet készítettek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem a film is és a könyv is nagyon jó!A könyvet harmadszorra olvasom és meg mindig nem unom!A filmeket pedig már láttam kb hússzor, de azt se tudom megunni! :)
THG forever♥♥
8/9 anonim válasza:
Egyáltalában nem érdekelnek, amit láttam belőle az förtelmes volt, és JL is rossz színésznő szerintem, nem rétem mire fel a nagy hype körülötte, gondolom mert dögös de ennyi, OScart adni neki erős túlzás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!