Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdekelne, hogy ti mit gondolt...

Érdekelne, hogy ti mit gondoltok a manapság divatos animációs filmekről?

Figyelt kérdés
Én magam részéről utálom és visszataszítónak találom őket, szerintem az igazi mesék a régi hagyományos rajzolt mesék voltak (pl. A hosszúlábú apú, Nils Holgersson, stb) emiatt sok ismerősöm csodabogárnak gondol.
2012. dec. 24. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A régi rajzfilmeket én is szeretem, de az újak közül is vannak kedvenceim. A Jégkorszakot, Shrek-et szeretem, de az újonnan kijövő animációs filmeket már nem.

Tipikus olyan eset, hogy "hú a jégkorszak sikeres volt, csináljunk egy sor bugyuta értelmetlen története nincs animációs filmet, és így húzzuk le a sokadik bőrt is erről a műfajról".

2012. dec. 24. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyikről van szó. Hagyományos, 2D-ben rajzolt vagy stoptrükkel készült animációs filmek közt is ugyanúgy vannak jók és rosszak, mint az újszerű CGI-sek közt, lehetetlenség egy kalap alá venni az összeset pusztán az alapján, hogy milyen technikával készültek.

Habár az általánosan elfogadott vélemény, hogy pl. a Dreamworks munkái többnyire egyszerűek, sablonosak és lustácskák, míg a szakma csúcsának a legtöbben a Pixar stúdiót tartják. De ezen felül szerintem lehetetlen összefoglaló véleményt alkotni az összesről.

2012. dec. 25. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek, a történetük is jó (bár néha klisés, de fenét érdekli, ha leköt), és a humoruk is szuper :D Nekem például jobban tetszenek mint a sima élőszereplős vígjátékok nagy része.
2013. márc. 5. 22:02
 4/4 anonim válasza:

Szia! (tudom, régi kérdés, de...)

Másodiknak adok igazat, vannak jók és rosszak, nem lehet mindent egy halmazba dobálni. A Pixar ellenben igencsak gyengécske filmeket hozott az utóbbi időben, míg a Dreamwork - szerintem - munkássága egyik legjobb filmjét hozta össze az Így neveld a sárkányodat!-tal, aminek a második része is szerethető, nézhető, nem egy elcsépelt folytatás, mint pl. a Jégkorszak 2-3-4, meg ezek... Tény, hogy nem jobb, mint az első rész, de egy szinten van vele, ami manapság igencsak dicséretes, és olyan trilógia, aminek várni lehet a harmadik részét.

Nemrég kiadott animációs filmek tekintetében, nálam a Disney zuhant nagyot. Jégvarázs... Oscar-díj... Hős6os... Oscar-díj... He...? 2010-ben még azt mondom, igen, Disney/Pixar: Fel!, és meg is érdemelte, de azóta... Mindegy, hagyjuk, a felhozatal se volt az igazi, az tény.

2015. márc. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!