Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem ma egy ugg csizmat....

Vettem ma egy ugg csizmat. Mit gondoltok rola? Divatos?

Figyelt kérdés
trendinek szamitok vele??
2010. okt. 6. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Nekem tetszenek az UGG csizmák, szerintem tök trendi!:-)
2010. okt. 6. 13:47
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés tipikus példája annak, hogy az emberek nem maguknak, hanem másoknak akarnak megfelelni... Miért akarsz trendi lenni? Miért nem önmagadat adod? Csak azért veszel egy ilyen csizmát, mert trendi, és a többiek meg fogják dícsérni, hogy az? Nem értem... Én ha veszek valamit, teszek mások véleményére, azért veszem fel, mert nekem tetszik! És nem azért mert divatos... Mellesleg a divat meg én két külön világ vagyunk... :-/
2010. okt. 6. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem tetszenek!
2010. okt. 6. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Hát, biztos "trendinek számítasz vele", de szerintem nagyon bután néz ki. És igaza van az előttem szólónak, most komolyan azért vetted, hogy "trendi" legyél? Én is szeretek csinosan öltözködni, igenis fontos a külsőség, de a saját stílusom alapján, és nem aszerint, hogy a többieken mi van...
2010. okt. 6. 15:05
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Nem a legtrendibb (2-3 éve még az volt, most a lapos, kerekorrú bokacsizmák meg a combcsizmák a legdivatosabbak- gyorsan szaladj venni egyet, ha a trendiség számít csak).

Nekem nem tetszik, pont tegnap kérdezte a barátnőm, hogy nem vesze- e egyet (mert szeretem a divatot) és közöltem, hogy eszembe sincs, de ha hozzámvágnának egyet akkor talán hógolyózni a kislányommal télen felvenném. De szigorúan csak játszós cipőnek.....

25l

2010. okt. 6. 15:21
 6/17 anonim ***** válasza:
49%
szerintem az uggcsizma egy borzalom, sose venném fel. olyan mint egy otthoni mamusz, nekem az jut eszembe róla..: D
2010. okt. 6. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Annyira nevetséges szerintem. :) Mamutcsizmaaa.:D Jó, nekem meg a gumicsizmák tetszenek. Főleg a rózsaszínek. :D:D Senki sem egyforma.
2010. okt. 6. 15:54
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is hülyén néz ki, de télre én sem hordok nőies darabokat.

Hogy trendinek számítasz-e ? Csak azért vetted, emg a divat miatt ?

Szép, mondhatom...

2010. okt. 6. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Divatosnak divatos, de nekem nem tetszik. Alaktalan, bumfordi... olyan, mint egy jetiláb :D. (kényelmes, akár saroknélküli, lábat melegen tartó cipőt lehet kapni sokkal szebbet, jobbat, olcsóbban is).
2010. okt. 6. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha térdig érő hó lenne mit vennél fel?

Most komolyan nem tudom minek kell másolni az amerikaiakat,hogy ők ezeket hordják. De itt..

Ha meg más véleménye miatt vetted meg igazán felesleges volt mert van akinek tetszik és van akinek nem..ennyi;)

2010. okt. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!