Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a 2013-as...

Mit gondoltok a 2013-as filmekről hobbit, avangers meg ilyenek? :D

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
ez mind a kettö 2012es volt de segáz.
2013. jan. 15. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Avangers szerintem egy tök jó popcornmozi, el lehet nézegetni 2 v. két és fél órát, szórakoztató egyszer, kétszer maximum, aztán ennyi.

Hobbit: Mivel nagy LOTR fun vagyok, ezért nagy elvárásokkal ültem be, amik részben bejöttek, részben pedig kicsit csalódott vagyok. Bár a könyvet nem olvastam, de azt gyanítom hogy teljesen felesleges volt 3 részre szedni. Nekem zavaróan sok ismétlés volt az előző trilógiából, pl majdnem egy az egyben átvett jelenetek, stb. Baromira nem jötte be továbbá a gügye poénok.

Ezen kívül viszont, egy vizuális orgazmus volt, nagyon szép, és tök jó volt ~10év után újra látni a LOTR univerzum szereplőit, tájait, stb. Szóval összességében tetszett.

Batman: Nekem csalódás volt. Lehet hogy csak azért mert az előző résszel túl magasra tette a mércét, lehet hogy amúgy is, nem tudom. Többet vártam, és (főleg) mást. Ettől függetlenül szép volt jó volt, csak messze nem annyira...szerintem

Mostanában jöttek ki az Oscar jelölések, aztán gondoltam megnézem az érdekesebbnek ígérkezőket. Eddig az Argo-akciót sikerült, és azt kell mondjam marha jó film! Nagyon átjött! Remélem viszi is a szobrot... :]

Nem tudom igazából, milyen nagyobb durranás volt még tavaly?

2013. jan. 15. 01:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, Dictator tetszett még nagyon tavaly. Zseniális volt szerintem. :]
2013. jan. 15. 01:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokaknak nem tetszik a Felemelkedés, nekem nagyon. Ha ez lenne a rendező első filmje, vagy legalább az első Batman filmje, szerintem nem lenne ennyi negatív kritika, amelyek többnyire Nolan eddigi túl jó filmjeihez, és a hibátlan 'A sötét lovag'-hoz viszonyítanak.
2013. jan. 15. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint imádtam az Avengerst, bár az is igaz, hogy nem tudtam viszonyítani a képregényhez.

A Hobbitot én olvastam, és higgyétek el, abszolút megérte három részre szedni! Nagy Tolkien-fan révén kicsit aggódtam, hogy fogják megcsinálni, de eddig szerintem tökéletes. A többi részétől jobban félek, mert ahogy hallom, muszáj volt megint valami új karaktert beletenni... (-_-)"

2013. jan. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!