Trónok harca rajongók! Szerintetek mi lesz a sorsa az alábbi negatív karaktereknek?
Euron - Theon öli meg
Randyll - Dany egyik sárkánya égeti el
Kisujj - Arya öli meg
Ezek benne voltak a szivárgásban, ha jól emlékszek. Csomó értelmetlenség és halál pár jó karakternek, akikben egy csomó potenciál volt és a fax sem érti, hogy ezért egyáltalán miért kellett őket bemutatni a sorozatban.
A "szivárgásokat" jobb elfelejteni, mert előző évben is rengeteg "tuti biztos kiszivárgás" volt és kb. semmi se valósult meg belőlük.
A sorozatban nem tudom, mert ott minden össze-vissza van már.
A könyvben és elégedett lennék vele, ha:
-Euronnak tényleg sikerülne elvennie Dany egyik sárkányát, végül pedig Victarion végezne vele.
-Sansa titkos szövetségre lépve néhány emberrel a Völgyből "elárulná" Kisujjt, Sansa lefejezné és visszaküldené a fejét King's Landingbe/Királyvárba egy levél kíséretében, amiben mindent leír, amit tud
-Randyllt remélem fogjuk látni harcolni, mert állítólag ő a (egyik) legjobb harcosa a Reachnek/Síkvidéknek
2. A tavalyiak is bejöttek, már a legelsők, egy sem volt olyan, ami nem úgy lett volna. Még azt is megmondták, hogy Tommen kiugrik egy toronyból.
A mostani képek is azt mutatják, hogy az eredeti szivárogtatónak igaza volt.
Szóval kb. minden úgy lesz.
Akikeket még kinyírnak a Mások, az Thoros, Benjen, Beric (?) is meg Viserion.
Szerintem az a leggyengébb része az egésznek, bár még mindig nem az a mélypont, amikor Ellariáék megölték Doranéket. Bár annak a retardáltságát talán az fogja überelni, ha Jon neve tényleg Aegon vagy ha Kisujj szerepe ennyi volt. xD
Benjent nem tudják megölni, mert a sorozatban már halott.
És az is bejött, hogy pl. Daario lemészárolja a meereeni nemeseket és mikor Dany elindul Westerosra, akkor kiderül, hogy Daario a Hárpia? Nekem nem rémlik.
4. Az nem ugyanaz a szivárogtató volt.
Benjen pedig fel lett támasztva, ergo nem halott. És megölik.
Euron: valahogy úgy érzem Ramsay után ő lesz a következő ügyeletes főgenyó karakter, tehát miután kiszadizta pár emberből az életet egy rokona fogja kicsinálni (pl Theon).
Randyl: nem tudom miért, de szerintem Samnak kellene őt végleg elintéznie, bár erre nagyon kicsi az esély. Igazából gőzöm nincs, hogy neki milyen sorsot kéne adni.
Kisujj: Nem igazán értem, hogy miért akarják olyan sokan, hogy Arya ölje meg. Mi köze van Aryának hozzá? Nem lenne akkor már sokkal ésszerűbb, ha Jon vagy ne adjisten Sansa végezne vele, tehát akinek a legtöbb köze van hozzá? Egyszerűen nem látom a potenciált abban hogy Arya végezzen vele. Sokkal inkább Sansa, na igen, ő lehetne a jogos gyilkosa Kisujjnak. Már persze ha mindenáron halálban gondolkodunk. De szinte biztos, hogy meg fog halni.
Könyörgöm ne az az idiótaság legyen hogy a "gonoszak" meghalnak, a jók túlélik majd.
A sztori eddig sem arról volt híres hogy a jók megmaradtak, a gonoszak meghaltak. Pont ezért volt valóságos.
Remélem Randyll vagy Littlefinger is túléli.
Olyanok haljanak meg, mint Brienne, Sam, Bronn, Sandor, Tormund vagy Podrick.
ÉS NEM AZÉRT MERT UTÁLOM ŐKET, hanem mert ettől lenne valóságos a sorozat. Hogy jók is meghalnak, nem csak rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!