The 100? (A visszatérők)
Nektek,hogy tetszik eddig a 4.évad?
Bellamy és Clarke kapcsolatra szerintetek van esély?
Én imádom!:D
Sokan azt mondják, hogy az ő kapcsolatuk csak baráti, de szerintem már a második évad közepétől kezdve nagyon sok apró jel volt arra, hogy lesz köztük valami. Minden esetre én nagyon remélem, hogy lesz Bellarke!:)
Szerintem nagyon jó, kulon orulok hogy Zach McGowan ( Roan ) egyre tobbet szerepel :)
Ahogy egymásra tudnak nézni tuti hogy lesz koztuk valami :)
Imádom. Életem értelme ez a sorozat, komolyan :D
Nagyon imádom az új évadot, a harmadik nem tetszett annyira. (Mármint persze hogy tetszett, csak eddig az volt talán az egyetlen, amiben találtam kivetni valót)
A radioaktivitás témát nagyon élveztem, de pá rész óta kezdem unni. Azonban az utóbbi rész olyan szinten jó volt, hogy újból "kedvet kaptam" hozzá. DE persze reménykedjünk, hogy a következő pár részben megoldódik. Most nagyon jó időpont lenne egy főtémaváltáshoz, így a három hét szünet :( után.
Bellarke? Imádom a kérdést :D Már az első évad vége óta nekik szurkolok, eszeveszett Bellarke fan vagyok. Értem én, hogy a rendezők nem akarják, meg lelőnék a poént, sok mindent megakadályozna blablabla. Na de, Jason! A végén igazán összehozhatnád őket!
Amikor egymásra néznek... Majd' elolvadok. A kötelék ami köztük van, hihetetlenül erős, reménykedjünk, hogy ezt romantikusan is fel lehet fogni. Kedvenceim a Blake tesók, imádom őket. Mindketten megérdemlik az igazi szerelmet. Octavia -ha már elvesztette Lincolnt - megtalálhatná ezt Iniannel. Bár utálom a fiút, olyan gyerekes és önző, O. mellett megváltozhatna. Bellamy pedig... nos tudjuk.
Reménykedjünk, hogy Jasonnek és társainak a végére megjön az esze, és összehozzák nekünk a legjobb shipeket. :)
Sziasztok! En 2015 ota nezem a sorozatot, akkor kezdtem el amikor a masodik evadot adtak es azonnal beleszerettem es hogy oszinte legyek azota is a kedvenc sorozatom mar 5-szor vegigneztem es meg ennyi utan sem tudom megunni. Mindig alig varom az uj evadot.Nekem a magyar szinkron ennyi ev eredeti hang utan nagyon nem jon be de az eddig leadott reszeket szinkronosan is vegigneztem es a vegere mar egeszen hozzaszoktam. Nagyon szivesen beszelgetnek valakivel a sorozatrol mivel nagyon kevesen neztek magyarorszagon mielott elkezdtek szinkronosan adni igy nem nagyon volt lehetoseg csak a kulfoldi barataimmal tudtam kibeszelni a sorozatot.
Lattam mindenki irta hogy ki kivel hozna ossze Clarkeot... En ugy voltam vele hogy Finnel soha nem tartottam oket jo parosnak a masodik evad soran azt akartam hogy osszejojjon Bellamyvel de miutan Lexa megjelent rahottem hogy Bellamyvel nagyon jo csapatot alkotnak de parkent nagyon nem illenek ossze (foleg hogy a 4.evad 4.resze utan nagyon megutaltam egy idore Bellamyt). Szemely szerint en nagy Clexa shipper vagyok mert szerintem baromi jol osszeillettek es kiegeszitettek egymast es tanultak egymastol. Foleg az tetszett hogy Clarke miatt Lexa sokkal jobb ember lett.
Ha valaki szivesen dumalna a sorozatrol nyugodtan irjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!