Mikor jön ki a Visszatérők (The hundred) 2. évadának a szinkronja?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 21:33
1/4 anonim válasza:
Majd ha a TV-be levetítik azt is. Jelenleg az 1. évadot kezdték el előröl (heti 1 résszel). Ha a végére érnek, akkor lehet esély a 2. évadra is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi ^^ remélem nem kell sokat várnom :)
2017. márc. 3. 22:43
3/4 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz a magyar felirattal angolul mert a szinkronja nem valami jó, tudom hogy nem a kérdésedre válaszoltam de remélem ezzel is segítettem az élményben 😊
4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi ^^ Ellennék a felirattal,csak jelenleg mobilnetem van, ami valamiért nem bírja az online filmnézést, ezért mikor géphez jutok, gyorsan pakolom át a telómra a részeket, csak mint legutóbb kiderült, a telóm meg a feliratot nem bírja.
Ilyen az én formám :/
2017. márc. 13. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!