Miért nincs még mindig magyar szinkron A Visszatérők című sorozathoz?
Ha van felesbe pár 100 millió forintod, akkor megveheted a kedvenc sorozataid jogait, és szerződést köthetsz valamelyik szinkronstúdióval hogy szinkronizálják.
Ha nincs pénzed, akkor toborozz embereket, és menjetek imádkozni valamelyik magyar TV csatornához, hogy vegyék meg a jogokat. Az animések egy időben ezt csinálták itthon. Ezrével árasztották el az RTL Facebook oldalait animékért könyörögve, de sajnos nem jött össze nekik. Valószínűleg neked sem jönne össze, de egy próbát megér, ha ennyire fontos számodra a szinkron.
Egyetértek az első válaszolóval. Csak akkor van értelme, ha van rá kereset. ( mármint olyan ami számít is) Azt, hogy miért csak a 10. részig szinkronizálták, nem tudom. Egyébként ez azért is fura, mert ezt a sorozatot a tévében is adják, ott meg csak szinkronosokat szoktak. Majd egyszer megnézem, hogy hogy megy ez, asszem keddenként van az RTL- en.
Nem tudom, hogy miért fontos neked a szinkron, vagy fontos- e egyáltalán, de azt el tudom mondani, hogy sokkal nagyobb élmény felirattal, a színészek igazi hangján. A szinronban sokszor nyávogós, vagy idegesítő hangokat adnak a szereplőknek.
( Plusz a felirat az angolod is fejleszti ;)
Azt még elmondanám, hogy ez a kedvenc sorozatom és ha valami kérdésed van vele kapcsolatban, írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!