Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » THE 100 ( A VISSZATÉRŐK)!...

THE 100 ( A VISSZATÉRŐK)! Clarke a 3. évadban miért nézett ki úgy a Fények Városában, mint régen a 1-2 évad körül?

Figyelt kérdés

Ugye, Clarke bemegy a Fények Városába, de előtte az évadban végig máshogy néz ki, a több hónapos bujkálás és az erődben élés után.

Biztosan lennie kell valami jelentésnek vagy oknak, különben ugyanúgy nézett volna ki, ahogy a valóságban is, nem?

Én arra gondoltam, hogy mivel a Fények Városában nincsenek fájdalmak és semmi rossz, így Clarke oda tér vissza, ahol még ölnie kellett volna és bűnössé nem vált a háborúzgatásban. Vagy elfelejtette az az előtti időszakot, pont mert fájdalmas volt neki és ezért emlékszik csak az akkori életére?

2017. jan. 31. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Érdekes felvetés, de szerintem mindössze annyi volt hogy mivel az egy "vizuális" tér, és rendezett minden, minden rendben van emiatt volt ez szerintem, kétlem, hogy bármi különös dolog lenne mögötte, aztán ki tudja, ha van akkor majd megtudjuk :D
2017. febr. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!