Ki a kedvencetek a The 100 (Visszatérők) című sorozatból?
Figyelt kérdés
És kb mióta?2017. márc. 14. 16:06
21/27 anonim válasza:
Roan-t annyira imádtam, hogy mikor meghalt, kb 1 hétig sirattam :D
22/27 anonim válasza:
monty lincoln clarke bellamy octavia raven
23/27 Gizcsiii válasza:
Lexa az elso szamu, /SPOILER/ azota is elsirom magam anyahszor vegignezem a 3x07 reszt :( Utana Octavia, Raven es regen Bellamy volt de a 4. evadben megutaltam.
Ha valaki szeretne beszelgetni a sorozatrol irjon :)
24/27 anonim válasza:
-Monty, Jasper, Harper
Raven, Sinclair, Luna (bár őt a végén megutáltam)
És a bestek: 1. Lincoln+Octavia
2. Murphy+ Emori
Fura lehet,de én Murphyt már a legelején szerettem :0
Ja, pont a főszereplőket hagytam ki. :*)
25/27 anonim válasza:
Lexa, nagyon jó Heda volt. (És persze Alyciába bele vagyok zúgva, kár, hogy meghalt) #BadAss.
Raven, egyszerűen tökéletesen szerethető karakter, nem tudod nem szeretni. Nem adta fel, tisztelem ezért.
Octavia, ő a másik #BadAss, még nagyobb, mint Lexa. Vele nem kötekednék az biztos.
27/27 anonim válasza:
Raven, Murphy, Emori, Kane és Octavia ^-^ Mindegyikük az első felbukkanásuktól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!