Ki a kedvencetek a The 100 (Visszatérők) című sorozatból?
Figyelt kérdés
És kb mióta?2017. márc. 14. 16:06
12/27 anonim válasza:
A legkedvencebb Octavia, az elejétől, és természetesen Lincoln bár őt az első részben rossznak hittem :D (SPOILER... a végén meg nagy veszteség számomra) Kane, őt a második evadtol szerettem meg. És Lexa 😄
13/27 anonim válasza:
Blake tesòk (bár őket az elején irritálónak találtam) Clarke (SPOILER a 4×10. részben meghozott döntését nem igazán értem...) és még Monty :)
14/27 anonim válasza:
Valaki nem szeretne beszélni a sorozatról? :) Csak mert valakivel szívesen átbeszélnék dolgokat.
16/27 anonim válasza:
Nekem Octavia és Raven a legnagyobb kedvenceim. Nagyon imádtam Lindsey Morgan (Raven) színészi alakítását a 3. Évadban.
És hát persze Lincoln, rajta nem vagyok még túl.
Bellamy t is szeretem bár a 3. Évadban elég mély ponton volt.
Murphy meg hát :-D mindig meglep.
18/27 anonim válasza:
A legnagyobb kedvencem Lexa volt
De közéjük tartozik még Clarke, Oktavia, Lincoln, és Bellamy is.
Nagyon tetszett az Oktavia Lincoln szerelmi története akárcsak a Clexa szál is
Végezetü egy kis összevágás Lincolnról és Oktaviáról :)
Kiváncsian várom az 5. évadot😍😍💓💓
19/27 anonim válasza:
Lexa, Raven, Octavia és Murphy *-*
20/27 anonim válasza:
Clarke, Kane, Roan és lehet hogy meglepő de én Jaha-t is nagyon bírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!