Ha Yoda és Darth Sidius puszta terepen harcolnak, melyik nyert volna?
Yoda le esett és ugy veszített, pedig Sidius majd össze sza*rta magát mikor Yoda ellen állt a villámnak.
A másik kérdésem az, hogy a régi köztársaságban ki ér fel Yoda erejével és tudásával jedik közűl?
A 3. és egyben utolsó kérdésem, hogy Anakinnak több mint 20ezer midiklorián volt a vérében, yodának viszont valamennyivel kevesebb, így ha nem obi van hanem yoda küzdött volna ki nyert volna?
"Amit linkeltél, az már nem kánon"
Hopsz, bocsi, ezt benéztem. Hirtelen el is feledkeztem erről a kánon - nem kánon marhaságról :D
Yoda és Sidious párbajáról? :O
Episode III - A sithek bosszúja
Első kérdésre nem igazán akarok válaszolni, egyetértek az előttem szólókkal, bár én inkább kihoznék egy X-et. Mert hát csak ydoa a Yoda :D
Viszont Yoda valszeg széttépte volna Anakint seperc alatt, főleg amilyen állapotban volt. DE! Anakin a büdös életben nem gyakorolt mindent élesben próbált ki. Gyakorlatilag 0 edzéssel vágna neki a csatába. Higgyétek el 1 év edzés után (fénykard, erő) Letudná győzni lazán Yodát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!