Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Yoda és Darth Sidius...

Ha Yoda és Darth Sidius puszta terepen harcolnak, melyik nyert volna?

Figyelt kérdés

Yoda le esett és ugy veszített, pedig Sidius majd össze sza*rta magát mikor Yoda ellen állt a villámnak.

A másik kérdésem az, hogy a régi köztársaságban ki ér fel Yoda erejével és tudásával jedik közűl?

A 3. és egyben utolsó kérdésem, hogy Anakinnak több mint 20ezer midiklorián volt a vérében, yodának viszont valamennyivel kevesebb, így ha nem obi van hanem yoda küzdött volna ki nyert volna?

2017. febr. 23. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Amit linkeltél, az már nem kánon"

Hopsz, bocsi, ezt benéztem. Hirtelen el is feledkeztem erről a kánon - nem kánon marhaságról :D

2017. febr. 25. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi srácok, de ez miben volt (régi rend stb...)? Lehet, hogy én régimódi Star Warsos vagyok, de erről még nem hallottam :)
2017. febr. 26. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Yoda és Sidious párbajáról? :O

Episode III - A sithek bosszúja

2017. febr. 26. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Ejha, akkor ideje megnéznem újra :D
2017. febr. 26. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Első kérdésre nem igazán akarok válaszolni, egyetértek az előttem szólókkal, bár én inkább kihoznék egy X-et. Mert hát csak ydoa a Yoda :D

Viszont Yoda valszeg széttépte volna Anakint seperc alatt, főleg amilyen állapotban volt. DE! Anakin a büdös életben nem gyakorolt mindent élesben próbált ki. Gyakorlatilag 0 edzéssel vágna neki a csatába. Higgyétek el 1 év edzés után (fénykard, erő) Letudná győzni lazán Yodát :D

2017. febr. 27. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Sidius nyerne, és nem azért, merthogy Yoda gyengébb volna, csak Yoda a sithek régi módszereire volt felkészülve. Javaslom olvasd el a forgatókönyv alapján írt könyvet, amiben Yoda morfondírozik is magában, hogy a sithek már nem csak a fénykardjukkal hadonásznak, hanem átalakultak, és szívósabbak lettek.
2017. márc. 3. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!