Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak úgy puszta kíváncsiságból...

Csak úgy puszta kíváncsiságból! Mi a véleményetek Lokiról?

Figyelt kérdés
Mármint Loki Laufeyson a Thor c. filmből.

2015. okt. 12. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő a legzseniálisabb karakter az egész Marvel-moziuniverzumban :D
2015. okt. 12. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hu nagyon felkapott lett ez a kis jólfésült vizisikló mostanában. Én nagyon szeretem ezt a karaktert. Nagyon jó humora van és meg tudom érteni miért csinálja azt amit. A legjobb jelenetek az ővéi és szerintem ha nem lett volna ő akkor a Thor 2 sokkal rosdzabb lett volna. Én elösször a Bosszúállókban láttam és én ott elösször agyon akartam verni egy baseball ütővel... de azért leesett hogy itt valami nem stimmel vele kapcsolatban és miután láttam a Thort nagyon megkedveltem. Mostmár csak egyszer akarom fejbeverni(a hidrával egyetemben)hogy honnan vette(vették)azt hogy az emberiség nem tenne meg mindent a szabadságáért. Amit a Thor 2-ben vsinált eléggé felbosszantott de én szurkolok neki hogy sikerüljön valahogy közös nevezőre jutni Thorral. Ja még annyit hogy Odin miért nem fogja fel hogy amit Loki tett az az ő hibája is és hogy nem magánzárka hanem pszihológus kell ennek a gyereknek mielött teljesen megőrül. Amúgy Thornak igaza van ez a gyerek nagyon ért az uralkodáshoz.
2015. okt. 12. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy teljesen eggyet értek 1.
2015. okt. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!