Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Darth Sidius ha emberi fajhoz...

Darth Sidius ha emberi fajhoz tartozik miért ilyen torz az arca?

Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
O igazabol ilyen, pont az Ero sotet oldala tette lehetove, hogy 'normalis' emberkent letezzen. Amikor erre mar nem volt szukseg, levetkozte az addig viselt 'maszkot', es felszinre kerult az igazi enje.
2015. okt. 6. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Igazából az EU megmagyarázta oly módon, hogy:

1-az erővillámok és a sötét oldal mesteri használata sok esetben annak a testét is elemészti lassan, aki használja.

2.-amikor Windu visszaverte rá az erővillámokat, akkor egy önismétlő körbe került. A villámok a szenvedélyéből és haragjából táplálkoztak, így minél több villámot vert vissza rá, annál erősebben lőtte, és így egyre súlyosabban sorvadt a teste a harcban.

2015. okt. 6. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a 3. részben mikor windu mester megakarta ölni akkor ugye a villámok a kard által visszavillámlottak rá és az tette tönkre az arcát.
2015. okt. 6. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Az egész SW univerzumban nem csak a filmeket nézve ki

a Jedi történelemben ki volt a leghatalmasabb JEdi?

Yodán kivűl

2015. okt. 6. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Revan.
2015. okt. 28. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!