Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Suicide Squad Jokerje...

A Suicide Squad Jokerje tulajdonképpen miért jó ( spoiler )?

Figyelt kérdés

A kérdés spoilereket tartalmaz, ha valaki meg akarja nézni a filmet, ne olvassa tovább.

Én szóltam.

Tényleg.

Utolsó lehetőség.

Tegnap megnéztem a suicide squad-ot. Egész jó film volt, nem vagyok rajongó, nekem tetszett. Amit nem értettem, az Joker volt. Az egy dolog, hogy Jared Leto közelébe sem ér Heath Ledger-nek ( ő játszotta Jokert a Sötét lovagban ). De hogy az egész szereplő felesleges volt a filmbe... Nem csinált semmit. Nem okozott semmit. A helikopter elkötése volt az egyetlen feladat, aminek lehetett volna valami következménye, de egy telefon volt új helikoptert rendelni, tehát különösebb akadályt ez sem jelentett. Amire én vártam, hogy a végén a harcnál bajba kerül Harley és a hős Joker, aki túlélte a zuhanást, megmenti a világot Harley miatt. De nem. Ennyi se.

Minek kellett Joker abba a filmbe? Csak arra volt jó, hogy az emberek nagy része ( köztük én is ) méginkább elismerjük Heath Ledger-t, mint az igazi Jokert.

2017. jan. 11. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Jokerrel kapott egy hype-ot a film és kb annyit is szerepelt benne amennyit a trailerekbe. De ha végignézel a filmen akkor észreveszed hogy a történet is egy nulla, annyira egyszerű hogy muszáj volt jokerrel fűszerezni de csak annyit értek el vele amit leírtál, megvolt a Joker hype, Joker meg kb sehol. Szerintem a 6 pontos értékelés bőven elég ennek a filmnek.
2017. jan. 11. 12:25
 2/4 anonim válasza:
100%

Én személy szerint azt sajnálom, hogy Joker nagyon keveset volt benne az egész filmben és ez idő alatt nem lehet megállapítani, hogy milyen Jared Leto Jokere. Sajnos a film készítői nagyon elcseszték hiszen rengeteg Jokeres jelenetet kivágtak pl.: amikor Harley követi motorral majd mikor utol éri szerelmét bizonygatja neki végül a saját fegyverét fogja Joker fejéhez, szintén egy kivágott jelenet amikor Joker lekever neki egyet, a film eredeti vége az lett volna hogy a "kaland" során Harley és Deadshot közelebb kerülnek egymáshoz és ezért Harley nem megy el a végén Jokerrel.. (Jokernek itt már megsebesült az arca a helikopterének lelövése miatt) tehát válaszul Harley és Deadshot kapcsolatára, egy kézigránátot dob rájuk.

Ezek mind mind kivágott jelenetek, melyek youtubon is megtalálhatóak. Sajnos ezek kivágása sokat ront a filmen..

A készítők a filmben Joker és Harley kapcsolatának cukormázas változatát mutatják, pedig valójában az ő kapcsolatuk egy őrült szerelem néha erőszakos cselekedetekkel ahogy az az eredeti Batman mesékben is benne van.

Szerintem Jared Leto Jokere zseniális lehetett volna az öngyilkos osztagban ha a készítők több értelmet és időt szántak volna neki. Bízom benne, hogy még viszont látjuk Jared Leto Jokerét pl.: a Gothalm City Sirens-ben melyben

Margot Robbie is szerepelni fog de ez még a jövő zenéje.

Szerintem Joker nem a sz@ros 10 perces játékáért van benne egy eredeti videoklippben (purple lamborgihni) Hanem még talán fűzhetünk hozzá reményeket! :) Remélhetőleg a készítők ezúttal okosabbak lesznek.

Kedves kérdező bocsi a novelláért! :)

2017. jan. 13. 00:20
 3/4 anonim válasza:
Joker kellett ennek a filmnek. Nem azért, hogy fűszerezze a nullát, ahogy más írta.Az írók tudták, hogyha el akarják adni a filmet, kell egy, azaz hogy kettő (egy férfi és egy nő) kulcsszereplő, akikért a célközönség (szerintem minden DC rajongó) odavan. Ez Deadshot és Harley Quinn, a jó oldalon. Persze Diabloért, a kínai csajért, meg a bosziért, és Flagért is oda meg vissza lehet lenni. A lényeg, hogy Harley szerepével akarták megfogni a lányokat, nullától akár 25 éves korig. Harley viszont elég érdekes karakter. Kellett neki egy jó tulajdonság, azon kívül, hogy szép, vékony, és kalandos. Az érdekes felfogása, amiért őrültnek titulálták, tulajdonképpen nem rossz szemszög. Néha gyakorlatias, néha önfejű. A szerelme Jokerrel pedig nem csak egy háttértörténetet ad a nézőknek, hanem egy szerethető tulajdonságot is. Ki ne lenne oda meg vissza Harley-ért, ha mellé Jokert kapjuk?!
2017. jan. 22. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja ne haragudj kis komám de a gokden globe gála szerint phoenix a legjobv joker mkndjuk én margit robbienak is adtam volna díjat mert nagyon jó harley quinn
2020. jan. 11. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!