Vikingek legújabb részét aki látta? (SPOILER)
Eleve rajta akart bosszút állni. Eckbert nem igazán bánta meg azt, hogy kinyírt minden földműves vikinget. Sőt! Eckbert várta az ellenreakciót, de az későn jött.
Amik közös Ragnarban és Eckbertben, azaz a baráti viszonyuk alapja, az egyrészt Athelstan szeretete és a hatalom iránti kiolthatatlan vágy, ami mindkettejüket hajtja.
Már kereste előtte is a halált. Amikor bezárult előtte a Valhalla kapuja, nagyon megtört. Párizst is csak Roló miatt támadta meg. Nem érdekelte már más. Ott akart veszni, ha nem tud győzni. De nem jött össze, ezért elbújdosott. Meg is mondta, h már nem akar király lenni. Nekem úgy tűnt, h azért jön vissza, hogy sajátjai kinyírják. Nem tudom, miért akart bárkit elvinni Angliába. De ott egyértelműen csak bosszút akart állni.
Az elején nem értettem, miért kapaszkodik a nyomorék fiába. De egyenlőre bejön neki.
Kíváncsian várom a következő részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!