Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vikingek legújabb részét aki...

Vikingek legújabb részét aki látta? (SPOILER)

Figyelt kérdés
Szóval Ragnar miért mondta Ivarnak mégis, hogy Eckberten álljanak bosszút és ne Aella-n? Tudom, egykor ő maga is az ellensége volt, de most teljesen normális volt vele, nem akarta a halálát, barátjaként tekintett rá.

2016. dec. 29. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Eleve rajta akart bosszút állni. Eckbert nem igazán bánta meg azt, hogy kinyírt minden földműves vikinget. Sőt! Eckbert várta az ellenreakciót, de az későn jött.

Amik közös Ragnarban és Eckbertben, azaz a baráti viszonyuk alapja, az egyrészt Athelstan szeretete és a hatalom iránti kiolthatatlan vágy, ami mindkettejüket hajtja.

2016. dec. 30. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azért áldozta be a saját életét, hogy a fiait ezzel uszítsa fel, hogy jöjjenek Angliába bosszút állni, mert amikor csak simán kérte őket, nem vették komolyan...
2016. dec. 30. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már kereste előtte is a halált. Amikor bezárult előtte a Valhalla kapuja, nagyon megtört. Párizst is csak Roló miatt támadta meg. Nem érdekelte már más. Ott akart veszni, ha nem tud győzni. De nem jött össze, ezért elbújdosott. Meg is mondta, h már nem akar király lenni. Nekem úgy tűnt, h azért jön vissza, hogy sajátjai kinyírják. Nem tudom, miért akart bárkit elvinni Angliába. De ott egyértelműen csak bosszút akart állni.

Az elején nem értettem, miért kapaszkodik a nyomorék fiába. De egyenlőre bejön neki.

Kíváncsian várom a következő részt.

2016. dec. 30. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondolom Ivarban meglátta azt, ami a többi fiában valamiért nincs meg (kivéve persze Björnt esetleg.) Valamint kapóra jön, hogy nyomorék, ha őt viszi magával, akkor nem gondolnak rá az angolok komoly fenyegetésként. És a természetéből adódóan is ő a legvalószínűbb, hogy egyből bosszúhadjáratot tervezne.
2016. dec. 30. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
egy kis extra spoiler: [link]
2016. dec. 31. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!