Szerintetek a Vikingek c. sorozat következő részében
tényleg megfog halni Ragnar?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy tök jó kis párbeszédet Ecbert és Ragnar között amiből azt szűrtem le,hogy Ragnar most már tényleg megakar halni(nem úgy,mint a 3.évad végén).
igen megfog halni csúnya halálos sebet fog kapni amit a köpőlegyek beköpnek neki elkukacosodik és ez által fertőzésben fog meghalni... Ez nagyon nagyon csúnya halál szegénykémnek :'(
2016. dec. 24. 12:00
2/7 anonim válasza:
Még csak az 1. részt néztem meg a mostani folytatásból, de lassacskán már meg kell halnia.
A mesék/legendák szerinti Ragnart a másik király, a dagadt, ölte meg úgy, hogy belelökte a kígyókkal teli verembe. A sorozatban majd meglátjuk mi lesz.
2016. dec. 24. 12:05
3/7 anonim válasza:
A mostani részek mindne, csak nem jók. Ragnar egyszerűen jelentéktelen lett a sorozatban, csak a vergődés megy, sehol nincs már az 1. évados hangulat.
2016. dec. 24. 13:47
4/7 anonim válasza:
A kígyós változatot valósították meg. :( De jobb így, méltóbb volt hozzá. Fantasztikus karakter volt.
2016. dec. 30. 23:43
5/7 anonim válasza:
Bocsánat az offért mivel a választ már tudjuk, de szerintetek tényleg ennyivel elis intézték az ő karakterét? Szerintem am a fiaival ellehet vinni még 1-2 évadot ezenkívül mert elég erős karaktereknek gondolom őket , főleg a Björn-t alakító srácot simán elviszi a sorozatot a hátán.
2016. dec. 31. 01:11
6/7 anonim válasza:
szerintem vagy ez a leköszönő évad, mert azt látom, hogy mindenki kezd meghalni, szerintem Ivar kinyírja Lagerthát is. Illetve előzetesek alapján majd utána ugrunk egyet megint az időben amikor már a Szászokon állnak bosszút hatalmas csatákban. + ezután már a Last Kingdom era jön, ami már Björnék korába játszódik, igaz, hogy a két sorozat alkotói kzöött nincs semmiféle kapcsolati pont.
Tehát vagy ráfekszenek Ragnar (egyébként nála talán még hírhedtebb) fiaira és azzal haladnak tovább, vagy bosszút állnak Ragnaron és viszontlátásra.
2016. dec. 31. 16:23
7/7 anonim válasza:
Szerintem a következő évadban akkor lezavarják a bosszúhadjáratot és ha az kellően eladható lesz Travis Fimmel nélkül is akkor mennek tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!