Vikingek sorozatban Ragnarnak ennyi lenne? (SPOILER)
Sziasztok!!!
Most őszintén ti kivennétek őt a sorozatból??? Meg most ki hiszi el hogy meghalt....már nem azért. Egyetlen egy halálos sebet sem kapott. A kígyók meg nem halálosak mert akkor akik beledobták azokat már rég megmarták volna.
Egyetlen olyan karakter sincs ami ennyi kiforrt volna mint Ragnar :) De most őszintén szerintetek ki??? Ivar aki ebben a félévadban csatlakozott. Őszintén nekem egyáltalán nem tetszik a karakter. Most lehet mondani hogy ott van Rollo és Björn is de hát...valljuk be Rollo unalmas karakter, Björn az egyetlen aki talán kicsit jobban be lett mutatva mint karakter de a többiek nem nagyon. Egyszerűen nincs kire felépíteni a sorozatot....
A jövőben Ivar valószínű hogy bosszút áll az anyja miatt, utána ráveszi a katonákat hogy menjenek Angliába bosszúhadjáratra de közben megérkeznek Björnék is akik szintén csatlakoznak és együtt mennek majd győzedelmeskedni vagy meghalni.
Ti hogy látjátok ezt?
A Ragnar Lothbrok nevű valós vagy valósnak vélt történelmi személy úgy halt meg, hogy az egy angol király kígyók közé lökte. Így valószínűleg halálosak.
A fiai pedig később megbosszulták őt.
Ebben mi volt számodra a spoiler?
Megnézted a 15.részt, láttad, hogy Ragnar meghalt és megkérte a fiait, hogy bosszulják meg.
Én ugyanazt mondtam, amit te láttál.
Szóval?
#4 Ebben mi volt a spoiler? Te is láttad már a részt.
Mit gondoltál kimászik a kígyókkal teli gödörből és majd egyedül elgyepálja az angol királyságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!