Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kylo Ren-t játszó szinesznel...

Kylo Ren-t játszó szinesznel nem találtak helyesebbet, vagy direkt ronda?

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 12:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen lényegtelen, ez nem szépsgéverseny, hanem sci-fi akciófilm, abban is egy negatív szereplőről beszélünk. Meg aztán, a való életben vajon minden ember helyes, macsó, jóképű, szexi? Ugye hogy nem. Ki tudja, lehet te sem vagy az.
2017. jan. 12. 15:14
 22/30 anonim ***** válasza:

Miért kéne jól kinéznie?

Egyébként meg egy igen tehetséges színész, több díja is van.

Nem értem mi a probléma.

2017. jan. 12. 17:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező talán az új reményben Mark Hamil olyan jóképű gyerek volt? Mert nagyon nem. De abba már nem kötsz bele mert ez a gyökér kérdés is arra volt jó h mégegy bört le lehessen rágni arról h miért lett rossz a hetedik rész ..
2017. jan. 14. 21:24
 24/30 A kérdező kommentje:
Azért most írtam ki, mert nem rég néztem meg a filmet már bocs. Nem akartam moziban, nem érdekelnek a látvány filmek. Háttér zajnak ment, néha oda néztem rajzolás közben. Rengeteg érvet fel tudnék hozni a film ellen, de nem lesz attól kevésbé rosszabb vagy jobb a film és mások már egyébként is megtették helyettem. Szerintem ez egy korrekt kerdes, nyersen feltéve. Tudom hogy mennyire elkorcsult a szépség ideál.
2017. jan. 14. 21:55
 25/30 anonim ***** válasza:
Még mindig nem érted ezek szerint. Senki sem mondta hogy szépségideál, de ebben a filmben ennek rohadtul NINCS JELENTŐSÉGE. Sci-fi, űreposz, csaták, párbajok, modern tachnológia, jó és rossz harca, ilyesmiről szól, nem arról hogy Brad Pitthez képest szebb vagy csúnyább-e a főgonosz. Alapvetően rossz szemszögből nézed, ez nem Sztárom a párom meg Micsoda nő. Mellesleg ha szerinted Kylo Ren ronda, akkor felteszem nem láttad még Jabbát és díszes társaságát a VI. részben, Sebulbát, sőt Darth Sidioust sem.
2017. jan. 14. 22:20
 26/30 A kérdező kommentje:
Régebben hatalmas star wars rajongó voltam, csak kinottem belőle. Rengetegszer láttam a filmeket, olvastam a baljós árnyak könyv változatát, új remény forgató könyvet, timothy könyveit a folytatásról ;) emellett a legtöbb sw játékot végig vittem, valamekyiket tobbszor is.
2017. jan. 14. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Pont olyan buta vagy, mint a kérdésed... Nem is fejteném ki bővebben. Már előttem ezren leírták... Adam Driver pedig teljesen megfelelő volt a szerepre... és nem. Egyáltalán nem csúnya. 26/L
2017. dec. 29. 22:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten jól néz ki Kylo Ren, nem is értem miért nem kattant rá Rey egyből. :D A színész mellesleg fantasztikusan hozza a szerepet!
2018. jan. 18. 08:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez Star Wars nem pedig valami szépségverseny, és soha sem arról szólt hogy milyen bombázó csajok meg dögös pasik vannak benne. Amúgy meg nekem sokkal szimpatikusabb egy ilyen egyedi arc mint egy homér pofájú ficsúr.15/L
2018. jan. 24. 23:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy kifejezetten jó ránézni... szóval nem értek egyet.
2020. máj. 19. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!