Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki spoilerezne nekem a 13...

Valaki spoilerezne nekem a 13 okom volt című sorozatból?

Figyelt kérdés

Hogy halt meg hanah? 13 oka volt ra hogy meghaljon?

Kik vagy mik azok az okok?

Boldog vagy szomoru vege lesz?

Nekem meg noncs netflixembes szeretem tudni miol szol egy film vagy akar sorozat mielott megnezem.

Elore is koszonom

tegnap 05:39
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

- felvágta az ereit

- a 13 ok inkább az öngyilkosságához vezető utat mutatja be a legkisebb beszólogatástól, zaklatástól egészen a kiközösítésig, szülői elhanyagolásig, megerőszakolásáig. Már nem emlékszem, hogy beszél is vagy csak próbál beszélni az őt ért nemi erőszakról, de vagy nem sikerül beszélnie róla vagy nem veszik komolyan.

- Hát nyilván szomorú a vége. :)

Egyébként ha beírod a google-be, hogy: 13 okom volt sorozatok eu 1 évad

- akkor az első link alatt már nézheted is. (Linket azért nem küldök, mert azt hiszem akkor törölnék a hozzászólásomat.)

tegnap 06:37
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Olvasd el a könyvet :)
tegnap 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettőtöknek.. a könyvet honnan lehet be szerezni jó minőségben? Az ár lényegtelen
tegnap 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Google első találat, bármely online webshop.

Vagy akár Vinted, ott sokszor negyed áron is beszerezhető néhány könyv.

tegnap 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek <3
tegnap 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!