Melyik karakterrel tudtok azonosulni? Mi a véleményetek a 13 okom volt című sorozatról? Szerintetek tanulságos?Illetve mi a véleményetek Hannahról?
#6 vagyok
Amúgy Clay-jel tudtam azonosulni, már abban az értelemben, hogy én is egy "szociális nyomorék" vagyok, ahogy ő fogalmazott, illetve az a tehetetlen fájdalmas dühkitörés, amikor kiabál és belerúg a bringába.
Másfelől Hannah val is, mert engem is sokat bántottak a suliban, bár nem úgy, mint őt, mert én nem fiúztam, szóval ilyesmi nem volt, de más jellegű szekálások voltak folyamatosan.
Tony karaktere tetszett a leginkább, valahogy olyan védelmezőnek volt beállítva, vagyis én úgy láttam, hogy védeni próbálja Clayt, szeretem volna, ha van egy ilyen barátom.
Később, mikor bemutatták más oldalról is Tonyt, a düh kitöréseit, bunyóit, akkor már ijesztő volt kicsit, de még mindig nagyon bírtam.
Tetszett még Jeff is, a legnormálisabb diák volt.
Brycetól egyenesen féltem, már a legelejétől kezdve, éreztem, hogy valami nem stimmel vele.
Alex Standell, a kis Lil Peep fajzat.
Szarkasztikus, humoros, depis, öngyis hajlamú, a végére gyógyuló mentálisan beteg emberke.
idézem:
Tyler: Mit csináltok itt?
Alex: "Ugyan, csak beszervezem Clayt a szabadkőművesekhez"
(Jó ez lehet az én beteg agyam miatt van, de ezen kishijan bepisiltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!