13 okom volt című sorozatban Tony szerelmes volt Claybe?
Figyelt kérdés
Erre a jelenetre gondolok, szerintem nem igazán volt őszinte:
A kommenteknél is valaki leírja, hogy ez volt a legrosszabb hazugság, amit valaha hallott.
2023. márc. 15. 15:02
1/1 anonim válasza:
Valószínű, hogy volt felé valamilyen féle vonzalma, de nem szerelemnek, inkább erős jellegű szeretetnek, mondanám ami köztük történt, habár Clay kibzott sokszor, verte meg Tonyt, vagy babralt ki vele, Tony meg többször magára hagyta őt. Lehet, csak kellő nyugodtsággal mondta azt a "suret" vagy direkt, igy lett megírva, hogy kérdéseket, teóriákat tegyünk fel. Szerintem, nem volt bele szerelmes igazán, úgy mint pl Calebbe, Ryanbe (habár véleményem szerint, az is csak vonzalom) szóóval igazán nem értem, de nekem ez az álláspontom, ha van kedved dumcsizni, gyere privi, és örülök ha tudtam segíteni, bocsi a késői válaszért :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!