Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyáltalán nem rosszindulatból...

Egyáltalán nem rosszindulatból kérdem, de miért játszanak a magyar színészek sokkal rosszabbul, mint az angol vagy amerikai színészek?

Figyelt kérdés
A mostani filmekre gondolok.

tegnap 17:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Rosszabbul játszanak? Nem tudtam.
tegnap 18:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem biztos, de nekem úgy tűnik.
tegnap 18:05
 3/20 anonim ***** válasza:
16%

De rosszindulatból kérdezed.

Nem tudom, milyen mérce alapján jelented ezt ki.

Eleve nem nagyon tudod összehasonlítani a kettőt, hiszen kevés magyar színészt látsz filmekben. Amerikai filmek esetében jóval nagyobb a merítés, több jó és rossz alakítást láthatsz.

tegnap 18:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokat járok színházban, ott remek színészi előadásokat látok. De ha ugyanezek a színészek filmekben játszanak valahogy ott nekem sem tetszenek.
tegnap 18:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen, filmekre gondoltam.
tegnap 18:10
 6/20 anonim ***** válasza:
12%
Valahogy érteztem, hogy nem a színházra...
tegnap 18:16
 7/20 A kérdező kommentje:

6

Ja, mert írtam is a kérdésnél, hogy mostani filmekre gondolok. :)))

tegnap 18:19
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nincs így egyébként, csak a látszat csal.

Annyi rossz film van külföldön is, dunát lehetne velük rekeszteni, tele rossz színészekkel. Csak nem azt látod a tv-ben, meg a moziban.

A magyar színészek ugyanúgy lehetnek tehetségesek, meg kevésbé tehetségesek, mint az az angol, meg az amerikai színészek, a különbség az hogy ez nagyon rossz amerikai vagy angol film nem jut el hozzád míg a magyar igen

tegnap 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem én értem, mire gondolsz Kérdező. Számomra egyszerűen hiteltelenek a magyar színészek alakításai a filmekben, sorozatokban. Egyszerűen érződik, hogy betanult szöveget mondanak el, természetellenesen mozognak, grimaszolnak, nem tudják elhitetni velem, hogy ők valóban az xy szereplő a történetben. Mindig az az érzésem, hogy egy színészt látok, aki próbál eljátszani egy szerepet és nem tudom beleélni magam a történetbe, mert nem a történet szereplőit látom, hanem az erőlködő színészt.

Például a Breaking Badnél nincs ilyen problémám, ott zseniálisak a színészi alakítások, még a fiatal Aaron Paul-é (Jesse) is. Ott bele lehet mélyedni a történetbe, mert egy pillanatig sem látom a színészt, csak és kizárólag az általa megformált karaktert.

tegnap 19:16
 10/20 A kérdező kommentje:

Persze, lehet, hogy a rossz angol vagy amerikai filmeket nem látom, de hát nem tehetek róla, van Netflix előfizetésem, nézni kezdtem pl. a Black Mirror c. sorozatot és totál no name színészek játszanak benne - kiválóan. Aztán meg nézek egy magyar filmet is a Netflixen és bár szórakoztató és a színészek is egész jók, akkor is ég és föld a különbség a külföldi színészek javára. Csak nem értem, miért, hiszen a magyar színészek főiskolára járnak, tehát nem az utcáról szedték össze őket.

Ezt kérdezem, hogy miért van ez.

tegnap 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!