Kylo Ren-t játszó szinesznel nem találtak helyesebbet, vagy direkt ronda?
"Kylo pedig egy hisztis pitsa"
Te meg idióta, mert nem értetted meg a filmet
hát, szerintem kifejezetten helyes, nem hétköznapi az arca :D
de szerintem ez nem egy romantikus kis cukcsi vígjáték, ahol a férfi főszereplő esetében az a lényeg, hogy minden nő elolvadjon a sármjától..
Most miért olyan rohadt fontos,hogy egy negatív karakter egy űbermacsóhelyespasi legyen ? Sidious jól néz ki ? Vader jól néz ki ? Netán Darth Maul vagy Grievous jóképű adoniszok ? És vajon a valóságban nincsenek Kylo-nál 2 milliószor rondább emberek ?
Szerintem Adam Driver jó választás mert bár nem valami helyes(a szépség egyébként teljesen relatív mindenki mást lát szépnek meg különben is heteró férfi vagyok nagyon nem érdekel engem melyik pasi,hogy néz ki :D),de jól hozza a karakterét,és ez a fő. Inkább ő mint valami állítólag jóképű,de szakmailag tehetségtelen bájgúnár.
Megnéztem. Jobban nézz ki egy fokkal
Mikor lekerült a maszk, azt hittem valami helyes srác lesz alatta, de az első ami beugrott egy pubertalo, pattanásos kamasz és ledobbentem...mindenki máshogy látja a szépséget, de felismerem ha valaki szép vagy csúnya, attól függetlenül hogy nekem tetszik e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!