Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kylo Ren-t játszó szinesznel...

Kylo Ren-t játszó szinesznel nem találtak helyesebbet, vagy direkt ronda?

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 12:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%
A film borzalom, Kylo pedig egy hisztis pitsa, nem főgonosz... szal mindegy is, amugy nem vészes a csávo, csak kocsot lofejü :)
2017. jan. 10. 19:25
 12/30 anonim ***** válasza:
72%

"Kylo pedig egy hisztis pitsa"

Te meg idióta, mert nem értetted meg a filmet

2017. jan. 10. 19:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem kylo a főgonosz, hanem az a hologram figura :) szerintem jobb lett volna ha nem veszi le a maszkot, függetlenül hogy helyes e vagy sem
2017. jan. 10. 20:10
 14/30 anonim válasza:

hát, szerintem kifejezetten helyes, nem hétköznapi az arca :D

de szerintem ez nem egy romantikus kis cukcsi vígjáték, ahol a férfi főszereplő esetében az a lényeg, hogy minden nő elolvadjon a sármjától..

2017. jan. 11. 15:06
 15/30 anonim ***** válasza:

Most miért olyan rohadt fontos,hogy egy negatív karakter egy űbermacsóhelyespasi legyen ? Sidious jól néz ki ? Vader jól néz ki ? Netán Darth Maul vagy Grievous jóképű adoniszok ? És vajon a valóságban nincsenek Kylo-nál 2 milliószor rondább emberek ?

Szerintem Adam Driver jó választás mert bár nem valami helyes(a szépség egyébként teljesen relatív mindenki mást lát szépnek meg különben is heteró férfi vagyok nagyon nem érdekel engem melyik pasi,hogy néz ki :D),de jól hozza a karakterét,és ez a fő. Inkább ő mint valami állítólag jóképű,de szakmailag tehetségtelen bájgúnár.

2017. jan. 11. 16:54
 16/30 A kérdező kommentje:
Ők nem számítanak. Egy fiatal, a film végéig sebhelyek mentést srácot alakított, nem öreg embert, égési sérült napfény hiányos középkorút vagy nem emberi lényt. Nem azt mondom, hogy legyen adonisz, de ő kifejezetten ronda. Az arcán is van valami bibircsok feleség, nem láttam jól.
2017. jan. 11. 17:04
 17/30 anonim ***** válasza:
Nézd meg a képeket amiket az egyik válaszoló linkelt. A filmben direkt elrondították.
2017. jan. 12. 11:12
 18/30 A kérdező kommentje:

Megnéztem. Jobban nézz ki egy fokkal

Mikor lekerült a maszk, azt hittem valami helyes srác lesz alatta, de az első ami beugrott egy pubertalo, pattanásos kamasz és ledobbentem...mindenki máshogy látja a szépséget, de felismerem ha valaki szép vagy csúnya, attól függetlenül hogy nekem tetszik e.

2017. jan. 12. 12:07
 19/30 anonim ***** válasza:
De még mindig nem világos, hogy miért egy modellnek kéne lennie az egyik főgonosznak?
2017. jan. 12. 13:12
 20/30 anonim ***** válasza:
13%
12-es, te vagy az idiota... egyébként megértettem a filmet, és egyáltalán nem ájultam el töle. Koppintás az egész (Death Star 2), torténet nulla, és karakterek nulla. A szinészek jok, csak akinek a borébe kéne bujniuk, azok nincsenek sehol.
2017. jan. 12. 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!