Trónok harca vagy Walking Dead?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb sorozat? Mindekettőt láttam és nem tudok dönteni közöttük.2016. dec. 19. 21:27
11/24 anonim válasza:
7én a trónok harca mellett tenném le a voksom
12/24 anonim válasza:
A Trónok harcában jobban meg merik ölni a főszereplőket. Arányaiban kevesebb ott a sérthetetlen karakter
13/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a két sorozatnak lennének közös eseményei. Ilyenre gondolok pl: "ami halott nem halhat meg többé". Rickéknek elég sz@r helyzetük lenne:)
2017. jan. 2. 16:27
14/24 anonim válasza:
Egyik se, nézzen ilyesmit a bánat. Akkor már inkább Star Wars: Lázadók, Scream Queens vagy AHS.
15/24 A kérdező kommentje:
Szerintem itt egyikünk sem a bánat, és a kérdéshez sem volt köze, de nem akarom megbántani a Star Wars fanokat.
2017. jan. 14. 19:22
16/24 anonim válasza:
14:
De a kérdés nem 12 éveseknek szólt :SSS
Tudod a legjobb filmek/sorozatok azok, ahol nincs igazi határ a jók és a rosszak között, hanem a jók is valahol rosszak és a rosszak is valahol jók. Ahol tudod gyűlölni a kedvenc főszereplődet is a szemétségeiért vagy meg tudod érteni a legfőbb gonoszt is hogy miért lett olyan ember amilyen.
ILYEN A VALÓSÁG IS. A valóságban is senki nem jó és senki nem rossz (néhány pszichiátriai esetet leszámítva). Nem egy bu zi mese a valóság sem és a legjobb létező sorozatok sem meseszerűek akarnak lenni ahol csak jók és rosszak vannak fehérben és feketében, hanem lehetőleg minden karakter a szürke különböző árnyalataiban van. Nincs hős! Nincs főgonosz! Érted?!
17/24 anonim válasza:
Nem CSAK a Star Warsot nézem, az csak amolyan levezetés, kikapcsolódás, ja meg a kedvenc sagám gyerekkorom óta, és nem 12 vagyok hanem 21, a számjegyeket legalább eltaláltad. :D Nézek bőven mást is, pl. említettem a Scream Queenset, mondjuk az inkább paródia, de abban is lehet utálni a főhőst mert egy beképzelt sznob 3,14csa de mégis szereted közben és szurkolsz neki. :D Most azért ezt említettem mert ezt fejeztem be legutóbb, de néztem én már elég sorozatot a Rex felügyelőtől a American Horror Storyig. A fenti kettő közül egyik se érdekel, a Walking Dead ostoba zombis marhaság, elég volt a trailert megnézni belőle, a zombikra egy filmet is nehéz úgy építeni hogy izgalmas vagy érdekes legyen nem hogy egy évek óra futó sorozatot, a Trónok harca meg szimplán nem érdekel, teljesen hidegen hagy, ostobaság az egész történet, csak a szex meg az öncélú vérengzés amiből áll. Láttam vagy 2 részt, elég volt egy életre, szörnyű.
18/24 A kérdező kommentje:
#17: azt írtad, nem érdekel a Trónok harca, így megkérdezném, hogy két rész alapján hogyan lehet véleményt mondani 6 évadnyi sorozatról?
2017. jan. 14. 21:17
19/24 anonim válasza:
Nem nehéz, egy átlag sorozatnál már fél órából is le lehet vonni a következtetést. Nem hinném hogy nagyot tévedek ha azt mondom a Trónok harca fő vonala hogy mindenki dug mindenkit aztán meg lemészárolják egymást. Meg aztán nem is érdekel, az egész téma, szereplők stb. hidegen hagy, nem tudnám erre áldozni az időm, inkább keresek valami jó akciófilmet Stallonéval vagy Schwarzeneggerrel.
20/24 anonim válasza:
Szóval az egyiket úgy szidod hogy nem is láttad csak egy trailert(vagyis lényegében semmit sem tudsz róla) a másikat meg úgy hogy 2 részt láttál belőle? Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!