Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead vs. Trónok...

The Walking Dead vs. Trónok Harca?

Figyelt kérdés

Melyiket nézitek?

Melyiket szeretitek jobban?

2016. máj. 23. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
A kettő teljesen más, nem lehet összehasonlítani.
2016. máj. 23. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Mindkettőt nézem, mindegyik másért szerethető, nézhető.
2016. máj. 23. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Én is szeretem mindkettőt, nem lehet őket összehasonlítani.

Ha muszáj, akkor Walking Dead. Nem tudom miért.

2016. máj. 23. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Egyik sem.
2016. máj. 23. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

ááááh

Legnagyobb bűn összehasonlítani őket

Mindkettőt nagyon szeretem. Egyszerűen képtelen vagyok... 2 különböző kategória, és még nem is egyszerre, egyidőben vannak... (most pl a TWD szünetel)

Először a Trónok harcát kezdtem el nézni, aztán a The Walking Deadet, de nem értem, hogy miért zárják ki egymást? :D

Az új részeket lehető leghamarabb nézem meg, így spoiler se érhet :)

Viszont a Trónok harca jobban kihozza az érzéseket... fogy hogy könnyes szemekkel néztem; drámai hatása megvan (elég sokszor)

TWD lightosabb, de ott is megvan, maga az egész világ hangulata is sokat dob.

De azt mondom, hogy döntsd el te, hogy melyik a jobb. Kezd el az egyikkel, akár az én sorrendemben: Trónok harca - nézd végig, ameddig csak lehet, mire a végére érsz várhatóan a mostani évad is befejeződik, bár ha az én tempómban csinálod, akkor max csak +1 rész :D

Aztán pedig a TWD-et. Hogy miért így, és nem felváltva?

Trónok harca nem 1 szálon fut, sok szereplő, könnyen elveszthetnéd esetleg a fonalat, így nem teljesen jön át 1-2 szereplő helyzete.

TWD viszont lényegében 1 szálon fut, amiből néha-néha kiágazik 1-1 szál, de szintúgy: nem biztos, hogy átjön az az érzés egy hosszabb kihagyás után, amit szeretnének kiváltani a nézőből.

Egyben megnézni szerintem minden sorozatot jobb, akár 1 nap több részt, jobban benne lehet lenni, sokkal jobban tudok azonosulni a szereplőkkel.

Tehát azt mondom, hogy kezdd el nézni, ha megfog az első néhány rész, akkor mehetsz nyugodtan tovább :)

2016. máj. 23. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
Én a TWD-t nézem, meg mellette a Fear TWD-t. Trónok Harca kimaradt. A TWD erős egy sorozat még akkor is, ha az éppen aktuális évadzáró sokaknak nem tetszett. A sorozat nézése közben jöttem rá, hogy néhány alapművet is pótolni kell. Romero zombifilmjeire gondolok (Holtak hajnala, Holtak földje, Holtak naplója). Érdekesség, hogy ezen filmek némelyikén Greg Nicotero is dolgozott, ahogy a TWD-n is.
2016. máj. 23. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem se lehet összehasonlítani de ha választani kéne akkor a TWD.Imádom az egész posztapokaliptikus témát,zombikat.Karaktereket is szeretem.

Trónok harcát már nem nagyon nézem(negyedik volt az utolsó nekem azóta inkább csak jeleneteket nézek belőle nem teljes részeket), inkább a könyvet várom(kiadhatná már).

2016. máj. 24. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:

TWD. Bár már meguntam, az utolsó két évadot meg se néztem.

Biztos a GoT is jó, ha ennyien szeretik. Én nagyon utálom a fantasyt, szóval számomra nézhetetlen volt.

2016. máj. 24. 23:48
 9/12 kitti9012 ***** válasza:
Látom megint van egy élettelen aki lepontozza az összes választ :) Pedig mindegyik egy normálisan megfogalmazott,nem lenéző,jó válasz.
2016. máj. 25. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:

A TWD-t egy évad után dobtam.

A Trónok harcát viszont még mindig szeretem.

2016. máj. 25. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!