The Walking Dead vs. Trónok Harca?
Melyiket nézitek?
Melyiket szeretitek jobban?
Én is szeretem mindkettőt, nem lehet őket összehasonlítani.
Ha muszáj, akkor Walking Dead. Nem tudom miért.
ááááh
Legnagyobb bűn összehasonlítani őket
Mindkettőt nagyon szeretem. Egyszerűen képtelen vagyok... 2 különböző kategória, és még nem is egyszerre, egyidőben vannak... (most pl a TWD szünetel)
Először a Trónok harcát kezdtem el nézni, aztán a The Walking Deadet, de nem értem, hogy miért zárják ki egymást? :D
Az új részeket lehető leghamarabb nézem meg, így spoiler se érhet :)
Viszont a Trónok harca jobban kihozza az érzéseket... fogy hogy könnyes szemekkel néztem; drámai hatása megvan (elég sokszor)
TWD lightosabb, de ott is megvan, maga az egész világ hangulata is sokat dob.
De azt mondom, hogy döntsd el te, hogy melyik a jobb. Kezd el az egyikkel, akár az én sorrendemben: Trónok harca - nézd végig, ameddig csak lehet, mire a végére érsz várhatóan a mostani évad is befejeződik, bár ha az én tempómban csinálod, akkor max csak +1 rész :D
Aztán pedig a TWD-et. Hogy miért így, és nem felváltva?
Trónok harca nem 1 szálon fut, sok szereplő, könnyen elveszthetnéd esetleg a fonalat, így nem teljesen jön át 1-2 szereplő helyzete.
TWD viszont lényegében 1 szálon fut, amiből néha-néha kiágazik 1-1 szál, de szintúgy: nem biztos, hogy átjön az az érzés egy hosszabb kihagyás után, amit szeretnének kiváltani a nézőből.
Egyben megnézni szerintem minden sorozatot jobb, akár 1 nap több részt, jobban benne lehet lenni, sokkal jobban tudok azonosulni a szereplőkkel.
Tehát azt mondom, hogy kezdd el nézni, ha megfog az első néhány rész, akkor mehetsz nyugodtan tovább :)
Szerintem se lehet összehasonlítani de ha választani kéne akkor a TWD.Imádom az egész posztapokaliptikus témát,zombikat.Karaktereket is szeretem.
Trónok harcát már nem nagyon nézem(negyedik volt az utolsó nekem azóta inkább csak jeleneteket nézek belőle nem teljes részeket), inkább a könyvet várom(kiadhatná már).
TWD. Bár már meguntam, az utolsó két évadot meg se néztem.
Biztos a GoT is jó, ha ennyien szeretik. Én nagyon utálom a fantasyt, szóval számomra nézhetetlen volt.
A TWD-t egy évad után dobtam.
A Trónok harcát viszont még mindig szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!