Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead vs. Trónok...

The Walking Dead vs. Trónok Harca?

Figyelt kérdés

Melyiket nézitek?

Melyiket szeretitek jobban?

2016. máj. 23. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mindkettőt szeretem és mindkettőt nézem, de nekem a Trónok Harca az etalon. Egyike a kevés sorozatnak, ami leköt, a helyemen tud tartani minden egyes résznél 1 órán keresztül, míg a Walking Dead az a fajta, amit sokszor félreteszek, leállítok, elmegyek közben enni-inni, valamit írok és közben néha felpillantok mi történik stb. A Walking Dead is oda tudja tenni magát, ha akarja (pl. s06e09 közben alig vettem levegőt), de ott vannak annyira üresjáratok, hogy rá kell vennem magam, hogy végignézzem, és ne zárjam be.

Szóval szerintem mindkettő jó, de a Trónok Harca csavarai és részletei mellett nálam a TWD nem rúg labdába.

2016. máj. 25. 17:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2016. máj. 25. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!