A Walking Dead-et érdemes elkezdeni nézni?
1 éve már nekikezdtem, az első részig jutottam vele, egyáltalán nem kötött le, sőt untam. Nekem az volt a benyomásom, hogy ez egy amerikaiaknak kitalált sorozat, mert ők oda vannak a zombikért és az ilyen dolgokért. Én jobban szeretem az olyan sorozatokat mint a Trónok harca, ahol nem a látvány hanem a karakterek és a köztük történő párbeszédek izgalmasak/érdekesek/valóságosak.
Szóval a Walking dead egy látványsorozat, buta párbeszédekkel, vagy egy élvezhető szociodráma mély karakterekkel és párbeszéddel?
Ha az első rész nem kötött le azt kell mondjam nem nagyon fogod élvezni.
Mikor én elkezdtem még csak 1 évados volt, megnéztem első részt és nem birtam ki, hogy ne nézzem meg a maradék 5-t :D
Nagyon mélyen nem mennek bele a karakterekbe (mint a trónok harcában itt sem fixek a főszereplők..:) ) csak megmutatja, hogy minden embernek van rossz és jó oldala.
Az első évad a többihez képest vontatott, szó szerint nem nagyon tudják mit kezdjenek magukkal.
A történet ott válik érdekessé mikor újra egy közösséget akarnak teremteni, letelepedni, újra kezdeni mindent az elejétől, és nem csak a "zombikkal" van gond.
Szerintem jó sorozat, vannak benne vontatott részek, de ahogy te irtad itt annyira nem bontakoznak ki, nincsenek nagy párbeszédek sem. Inkább cselekednek :)
"Én jobban szeretem az olyan sorozatokat mint a Trónok harca, ahol nem a látvány hanem a karakterek és a köztük történő párbeszédek izgalmasak/érdekesek/valóságosak"
Megnyugtatlak,ez pontosan egy ilyen sorozat.
Embereken,emberi kapcsolatokon és legfőképp az emberségen van a hangsúly.
A zombik csak a felszín,nem róluk szól a sorozat...sokkal inkább dráma,mintsem horror vagy akció. Hihetetlen milyen valóságosan mutatja meg ezt a világot,mindenféle körítés és szépítés nélkül.
Sok sorozatot néztem/nézek már, pl. a Trónok harcát is és imádom ,viszont egy sorozatban sem kötődtem még annyira karakterekhez mint a TWD-ben és nem is rázott meg még egy sorozat sem ennyire.
Kifejezetten nem látványsorozat,buta párbeszédekkel...
27/N
Nézd tovább. Nekem a top 5 sorozatomban a Walking dead és a Trónok harca is ott van.
Annyi a különbség, hogy puncibbak a készítők a zombisnál, mert ott nem mernek olyan könnyen megölni fő karaktereket (az utóbbi évadokban), mint a Trónokban.
Az első évadot, ami csak hat rész, mindenképpen nézd végig. Van ebben is barátgyilkosság, testvérgyilkosság és egyik sem erőltetett. Én az első három-négy évadát szerettem a Walkingnak, azóta is nézem de már nem olyan nagy kedvvel, viszont most megint jött valami a 7. évaddal. Megéri a befektetett időt.
5:
Konkrétan sajna még soha egy csöcsbimbó sem látszódott soha a Walkingban.
Már tart az apokalipszis is néhány éve és még a zombik között sincsenek meztelenek, akik vagy meztelenül haltak volna meg, vagy az évek alatt lerohadt volna róluk a ruha...
Na jó, de a készítők nem merik ezt csak, mert akkor 18-as karikás lenne a műsor :D ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!