Star Wars fanok! Anakin viselkedése részben Obi-Wan hibája is nem?
Kedvenc karakterem Obi-Wan, de felmerült jó pár kérdés Anakinnal kapcsolatban is.
1. Obi-Wan tudta hogy Anakin és Padme egy pár ami kb a jedi szabályzat egyik legfontosabb ellenvetése. Most nem azt mondom hogy Obi-Wannak be kellett volna köpnie Anakint de valahogy le kellett volna őt beszélni erről nem?
2. Ti hogy látjátok a 3.részben Anakin párbeszédei Obi-Wannal egyre inkább ilyen lenéző,tiszteletlen stílusú nem???
3. Szerintetek ha Obi-Wan egy kicsit szigorúbban neveli Anakint akkor mi lett volna a történet kimenetele???
+1 kérdés :D
Van rá esély hogy a Lázadok sorozatban Obi-Wan szerepeljen mint ellenálló Jedi ???
Vagy van rá esély hogy a Disney Ewan McGregor-al csinálnak egy spin-off filmet ami a 3.rész utáni életét mutatná be Obi-Wannak???
Az h mindig ott volt a háttérben nem úgy értem h h ármánykodott meg ilyenek hanem h a film után viszatért a tcw-ban aztán nem zárták le a storyát a képregényben újra visszatért ott sem most a rebelsben .. és erre értettem h mindig ott van a háttérben valahol és időnkén megjelenik felforgatni a dolgokat.
azt azért elmondhatnád miért nonszensz h sidioust tartom méltónak .
másik meg h kicsit sincs kifejtve maul .. ennyit tudsz mondani róla h "sokat megtudtunk Dathomirról, az éjnővérekről és az éjfivérekről... Maul is egy közülük."
Wáááóóó ez aztán sok infó róla de nem beléd akarok kötni én csak az ellen vagyok őszintén h mindenki megakarja öletni az írókkal
Maul maga vallotta be hogy nincs esélye még Vader ellen sem, akkor Sidious ellen meg pláne nincs. Egyszerűen nem méltó ellenfele Sidiousnak.
Maul-nak méltó ellenfele Obi-Wan vagy Ahsoka, velük van egy szinten... Esetleg még Ezra, de neki még fejlődnie kell.
"Anakin is tanácstag, közben meg csak padawan ha a filmet nézzük"
Nem padawan. Hol a "padawan-tincse"?
Nem értem miért nézi le itt mindenki Obi-Wan vívótudását.Obi a 3.forma egyik legjobb mestere és az aki ezt a formát tökéletes elsajátítja gyakorlatilag legyőzhetetlen.
Maul a 7.forma mestere Kanan vagy Ezra együtt se érhetne anyomába,Maul a Baljós Árnyakban is már kivételes tudással rendelkezett azóta csak fejlődött, és mint említettem a 7.forma mestere amihez egyszerre több forma ismerete is szükséges és ezt a formát keveseknek sikerül elsajátítania.
Maul szerintem nagyobb valószínűséggel láthatta Tanzint a holocronban ,mint Obi-Want.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!