Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars fanok! Anakin...

Star Wars fanok! Anakin viselkedése részben Obi-Wan hibája is nem?

Figyelt kérdés

Kedvenc karakterem Obi-Wan, de felmerült jó pár kérdés Anakinnal kapcsolatban is.

1. Obi-Wan tudta hogy Anakin és Padme egy pár ami kb a jedi szabályzat egyik legfontosabb ellenvetése. Most nem azt mondom hogy Obi-Wannak be kellett volna köpnie Anakint de valahogy le kellett volna őt beszélni erről nem?

2. Ti hogy látjátok a 3.részben Anakin párbeszédei Obi-Wannal egyre inkább ilyen lenéző,tiszteletlen stílusú nem???

3. Szerintetek ha Obi-Wan egy kicsit szigorúbban neveli Anakint akkor mi lett volna a történet kimenetele???

+1 kérdés :D

Van rá esély hogy a Lázadok sorozatban Obi-Wan szerepeljen mint ellenálló Jedi ???

Vagy van rá esély hogy a Disney Ewan McGregor-al csinálnak egy spin-off filmet ami a 3.rész utáni életét mutatná be Obi-Wannak???

2016. nov. 6. 18:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Az h mindig ott volt a háttérben nem úgy értem h h ármánykodott meg ilyenek hanem h a film után viszatért a tcw-ban aztán nem zárták le a storyát a képregényben újra visszatért ott sem most a rebelsben .. és erre értettem h mindig ott van a háttérben valahol és időnkén megjelenik felforgatni a dolgokat.

azt azért elmondhatnád miért nonszensz h sidioust tartom méltónak .

másik meg h kicsit sincs kifejtve maul .. ennyit tudsz mondani róla h "sokat megtudtunk Dathomirról, az éjnővérekről és az éjfivérekről... Maul is egy közülük."

Wáááóóó ez aztán sok infó róla de nem beléd akarok kötni én csak az ellen vagyok őszintén h mindenki megakarja öletni az írókkal

2016. nov. 9. 20:21
 22/34 anonim ***** válasza:

Maul maga vallotta be hogy nincs esélye még Vader ellen sem, akkor Sidious ellen meg pláne nincs. Egyszerűen nem méltó ellenfele Sidiousnak.

Maul-nak méltó ellenfele Obi-Wan vagy Ahsoka, velük van egy szinten... Esetleg még Ezra, de neki még fejlődnie kell.

2016. nov. 9. 22:37
 23/34 anonim válasza:
Különben én úgy tudom, hogy akkor éri el jedi mester címet, ha a jeditanács tagj.
2016. nov. 12. 17:22
 24/34 A kérdező kommentje:
Anakin is tanácstag, közben meg csak padawan ha a filmet nézzük. De ha a Clone Warst nézzük ahol megkapja Ahsokat padawannak na az már egy másik téma :D
2016. nov. 12. 17:34
 25/34 anonim válasza:
De már az animációs klónok háborújában már akkor jedi lovag. És a harmadik részben azért is haragudott mert amikor belépet a jedi tanácsba nem adták meg neki a jedimester címet.
2016. nov. 12. 17:47
 26/34 anonim ***** válasza:

"Anakin is tanácstag, közben meg csak padawan ha a filmet nézzük"

Nem padawan. Hol a "padawan-tincse"?

2016. nov. 12. 19:22
 27/34 anonim ***** válasza:
Én is olvastam, hogy van rá esély, hogy egy különálló Obi-filmet csinálnak. Először is Ewan Mcgregor szívesen vállalna szerepet benne, másodszor meg szerintem lenne mit kihozni belőle. Bár ez a közeljövőben biztos nem fog terítékre kerülni, elvégre a következő 4 évben folyamatosan jönnek majd a Spin-offok, valamint a sorozat további részei (7,8. rész), bár én egy most kiadott Star Wars könyvben olvastam, hogy 2021-re is készülnek egy filmmel, aminek viszont még nincs se neve, se semmi alapsztorija. Sokan egy Boba Fett sztorira gyanakodnak, de sztem ez simán lehetne az Obi Vanos is.
2016. nov. 28. 20:40
 28/34 anonim válasza:

Nem értem miért nézi le itt mindenki Obi-Wan vívótudását.Obi a 3.forma egyik legjobb mestere és az aki ezt a formát tökéletes elsajátítja gyakorlatilag legyőzhetetlen.

Maul a 7.forma mestere Kanan vagy Ezra együtt se érhetne anyomába,Maul a Baljós Árnyakban is már kivételes tudással rendelkezett azóta csak fejlődött, és mint említettem a 7.forma mestere amihez egyszerre több forma ismerete is szükséges és ezt a formát keveseknek sikerül elsajátítania.

Maul szerintem nagyobb valószínűséggel láthatta Tanzint a holocronban ,mint Obi-Want.

2016. dec. 4. 20:40
 29/34 anonim ***** válasza:

"HE lives"

Talzin mióta férfi?

2016. dec. 4. 23:42
 30/34 anonim válasza:
Na azt nem vettem észre ,de attól meg 1000 más karaktert is láthatott. (legalább is reménykedek ,hogy Obi-Wannt nem keverik kisstílű lázadók közé)
2016. dec. 5. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!