Star Wars fanok! Anakin viselkedése részben Obi-Wan hibája is nem?
Kedvenc karakterem Obi-Wan, de felmerült jó pár kérdés Anakinnal kapcsolatban is.
1. Obi-Wan tudta hogy Anakin és Padme egy pár ami kb a jedi szabályzat egyik legfontosabb ellenvetése. Most nem azt mondom hogy Obi-Wannak be kellett volna köpnie Anakint de valahogy le kellett volna őt beszélni erről nem?
2. Ti hogy látjátok a 3.részben Anakin párbeszédei Obi-Wannal egyre inkább ilyen lenéző,tiszteletlen stílusú nem???
3. Szerintetek ha Obi-Wan egy kicsit szigorúbban neveli Anakint akkor mi lett volna a történet kimenetele???
+1 kérdés :D
Van rá esély hogy a Lázadok sorozatban Obi-Wan szerepeljen mint ellenálló Jedi ???
Vagy van rá esély hogy a Disney Ewan McGregor-al csinálnak egy spin-off filmet ami a 3.rész utáni életét mutatná be Obi-Wannak???
1. Nem.
2. Nem.
3. Hamarabb különválnak útjaik.
"Van rá esély hogy a Lázadok sorozatban Obi-Wan szerepeljen mint ellenálló Jedi ???"
Igen.
"Vagy van rá esély hogy a Disney Ewan McGregor-al csinálnak egy spin-off filmet ami a 3.rész utáni életét mutatná be Obi-Wannak???"
Elég jó esély van rá. (50%+)
Egyébként nem kell túlkomplikálni, Anakin akkor állt át egy pillanat alatt a sötét oldalra, amikor levágta Windu mester kezét, előtte esze ágában sem volt.
Szerintem nem tudta, hogy ők ketten egy pár, csak akkor tudatosult benne, mikor rákérdezett Padménál. A "hiba" mindig is Anakinban volt, nem Obi-Wan tanításaiban. Későn kezdték meg a kiképzését, addigra már túl sok rossz élmény formálta a személyiségét. Már kötődött több személyhez is. Csak annyira Kenobi hibája, amennyire Yoda hibája Dooku viselkedése.
Remélem a Lázadókban nem lesz benne, hiszen semmi köze nem volt a felkeléshez, ő Luke-ra vigyázott az idő alatt végig. És így egy film készítésének sem látnám értelmét, hisz nem lenne túl izgalmas téma.
1. Mintha az olyan egyszerű lenne... Egyébként Obi-nak is volt egy(majdnem)kilengése ez a klónok háborúja sorozatban kiderül,tehát valamennyire még meg is érthette. De különben sem hiszem,hogy a jedik közül egyedül Anakin járt volna ebben a cipőben,de csak ő jutott el addig,hogy emiatt átsodródjon a sötét oldalra.
2.Ez a 2.részre jobban igaz szerintem.
3.Nem hiszem ebből csak még nagyobb lázadás lett volna. A fő probléma az volt,hogy a megengedett korhatárnál jóval később vették fel Anakint(amit a jedi tanács nehezményezett is és csak a prófécia meg Qui-Gon végakarata miatt engedték be Anakint.) No meg Anakin alapból is nehéz eset volt,de ha Qui-Gon neveli ki akkor talán mégsem áll át,ő azért tapasztaltabb mester volt Obi-nál mégiscsak. Meg ő is elég öntörvényű(nem annyira mint Anakin)könnyebben megértették volna egymást.
Nem hiszem,legalábbis szerintem kár lenne idekeverni Obi-Wan-t.
Túl sok esély nincs rá,de kíváncsi lennék mit csinált a számüzetése alatt.
Én csak a Rebels-es részre válaszolok...
Igen, nagyon jó eséllyel szerepelni fog a sorozatban, hiszen Darth Maul a 3. évad valamelyik részében tudja meg, hogy Obi-Wan életben van, és azt is megtudja hogy merre van... Így valószínűleg tesz egy kirándulást a Tatooine-ra hogy bosszút álljon. Ahol aztán remélem végleg meghal Maul :D Simán lehet egy olyan részt csinálni, ami erről szól, nem kell belekeverni se Ezráékat, se pedig a lázadást
Texasi kopó arra a kérdésre válaszolt, hogy "Nem emlékszem már de Obi-Want egyből mesternek nevezik ki Qui-Gon halála után vagy még be kellett fejezni a kiképzését???"
Erre pedig a válasz nem, mivel akkor még nem volt lovaggá ütött tanítványa Obinak (tehát az 1. rész végén, és a 2. részben még nem mester, a 3.-ban már igen)
Na látom ott elírtam,hogy (,,végül nem lett neki") tényleg lovaggá ütötték Anakint a 2.rész eseményei után erről most hirtelen elfeledkeztem :D
Igen a harmadik részben már mester Obi,de az első rész végén még távolról sem volt az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!