Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars fanok! Anakin...

Star Wars fanok! Anakin viselkedése részben Obi-Wan hibája is nem?

Figyelt kérdés

Kedvenc karakterem Obi-Wan, de felmerült jó pár kérdés Anakinnal kapcsolatban is.

1. Obi-Wan tudta hogy Anakin és Padme egy pár ami kb a jedi szabályzat egyik legfontosabb ellenvetése. Most nem azt mondom hogy Obi-Wannak be kellett volna köpnie Anakint de valahogy le kellett volna őt beszélni erről nem?

2. Ti hogy látjátok a 3.részben Anakin párbeszédei Obi-Wannal egyre inkább ilyen lenéző,tiszteletlen stílusú nem???

3. Szerintetek ha Obi-Wan egy kicsit szigorúbban neveli Anakint akkor mi lett volna a történet kimenetele???

+1 kérdés :D

Van rá esély hogy a Lázadok sorozatban Obi-Wan szerepeljen mint ellenálló Jedi ???

Vagy van rá esély hogy a Disney Ewan McGregor-al csinálnak egy spin-off filmet ami a 3.rész utáni életét mutatná be Obi-Wannak???

2016. nov. 6. 18:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
6os ezt honnan veszed h a Rebelsben Maul ot latta. Ez csak teoria. Nem derult ki h a latomasban Obi van. A masik h ha Obi Wan olne meg Mault az a Star Wars leg gazabb leg sz@rabb lepese volna..Maskulonben Maul lealazna
2016. nov. 8. 18:30
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Még nem biztos,de olyan 90% hogy Obit láthatta :D

Miért lenne gáz,ha Obi kezei által halna meg ? Ő az ősi ellensége elvégre,az ő harcuk ez az egész. De igaz megölhetné őt más is konkrétan,Ahsoka,Kanan,Ezra vagy Vader esetleg Sidious. Biztos,hogy ezek közül valamelyik fogja megölni,nem hiszem,hogy robbanásba vagy ilyesmibe halna meg.

2016. nov. 8. 19:00
 13/34 anonim ***** válasza:

Obi Wan fejezze be amit elkezdett... Ez miért is lenne gáz? És miért is alázná le Maul Obit? Egyszer már kettévágta, utána a TCW-ben 3-szor csaptak össze, ebből először Maul győzött volna, ha Ventress nem menti meg Obit, de ott Obi elég nagyképűen és flegmán ment oda harcolni, meg Maul is kizökkentette azzal hogy felhozta Qui-Gon halálát. Aztán másodjára egymaga elbánt Maul-lal és Savage-zsal is... Harmadjára meg Maul csapdát állított neki, és ott volt mögötte az egész mandalore-i halálőrség, kb esélye sem volt, főleg hogy Satine-t is fogva tartotta (aztán meg is ölte).

Ha Obi nyugodtan tud harcolni, akkor nem ellenfele Maul, ha tetszik ha nem. És Maul nem nagyon láthatott mást a holokron-egyesítésnél... mégis ki mást látott volna, amitől ennyire elfogja a diadalittas öröm és bosszúszomj?

2016. nov. 8. 21:45
 14/34 anonim ***** válasza:

Mault csak a nagykepusege miatt tudta legyozni obi wan. 1v1ben lealazta a filmben is es a TCWban is. Tehat Maul joval erosebb.

Jaa es azert tartanam nagyon gaznak ha Obi olne meg mert akk mi ertelme volt Mault viszahozni a tortenetbe. Meg irtak h igen Maul es Obi osellensegek. De sztem csak voltak. Maul igazi ellensega Darth Sidious..eg azt mondjatok el nekem h miert van oda mindenki de ugy tenyleg mindenki a neten Maul halalaert. Miert kellene meghalnia Miert.nem elhetne tul Vadereket Utaljatok Mault v mi bajotok vele ..Miert nem fejleszteni akarjatok miert kiirni pont ezt a karaktert akirol tok keveset tudunk meg mindig es megannyi tortenetvan benne. Az unalmas Vedert akirol mar mindent tudunk imadjak ..hihetetlen ..

2016. nov. 9. 10:28
 15/34 anonim ***** válasza:

Lealázta? Legfeljebb egyszer...

https://www.youtube.com/watch?v=aE_CVWMWK74

Itt az ellenkezője történik

2016. nov. 9. 10:33
 16/34 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hol történik az ellenkezője de itt annyi van h Obi társát megölik és Savage kezét levágják. Itt sem Maul sem ObiWan nem kerül ki győztesen.
2016. nov. 9. 10:49
 17/34 A kérdező kommentje:
A CloneWars sorozat egy kicsit csalóka mert igazából 3 karakter van szinte mindig központban ( Anakin,Obi és Ahsoka) így nyilván nem írhatták ki egyiket sem. Meg Obi-Wannak mindenféleképpen életben kellett maradnia a 4.részig. Maul-ról meg annyit hogy adtak neki egy olyan túlélést ami kb lehetetlen. Mondok egy példát erre. Windu Mesternek csak a kezét vágták le és úgy zuhant a mélybe és meghalt. Akkor Mault akit igazából középen vágtak ketté ( szóval gerinc RIP) ő túléljen egy ilyet és ráadásul még jó pár évtizedig eléldegél ezzel hát nem tudom. Ez nekem úgy jött le hogy a Star Wars fanok egy része aki imádta Mault, nekik akartak ezzel kecsegtetni.
2016. nov. 9. 16:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem nincs semmi bajom Maul-lal az egyik legjobb negatív karakter szerintem,de azért mégiscsak egy másodlagos jelentőségű szereplő Sidious,Vader vagy akár Dooku után.

Szerintem mindenképp el kell varrani Maul szálát méltó módon(értsd legyőzik és megölik egy párbajban),mert hát az elég idegen lenne tőle,ha visszavonulna és mondjuk farmerkedne vagy netán beállna a lázadók közé. Örökké nem kavarhatja az ürüléket mindenesetre,le kell zárni a történetét a régi trilógia idejére.

Obi és Maul nagyjából egyenlő képességű és erejű harcosok,de a harcmodoruk és a mentalitásuk nagyon eltérő. Szerintem Obi sokat tanult a számüzetése alatt,bizonyára képes lesz végezni Maul-lal. Ahsoka meg fiatal és kiváló harcos ő is letudná győzni. Ezra meg kivételes erővel rendelkezik,ha még fejlődik és a helyzet megkívánja ő is megölheti,talán Kanan is. Azt meg Maul maga vallotta be,hogy egyedül nincs esélye Vader ellen. Ő rajtuk kívül nem lenne méltó ellenfele neki úgyhogy rámerek fogadni,hogy valamelyik ezek közül végez vele.

2016. nov. 9. 16:33
 19/34 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek Winduról írták h nem a zuhanásban halt meg hanem már az erővillámoktól. úgyh ő mindegy .. az h kettévágták Mault.. igen az durva h visszahozták elismerem.. de az sztem durvább h anakin mind két lábát levágták és még össze is égett teljesen de hát ezt túlélte mert hát ezt túl lehet élni mert nem akkora baromság mint h mault kettévágják és életben maradt.

másik h ki méltó legyőzni mault sztem nem méltó rá senki sidioust kivéve. Nincs még egy ilyen karakter a star wars univerzumában akit így hoztak vissza ellent mondva mindennek. ő az aki mindig ott van a háttérben

és ahogy az egyik író nyilatkozta egy Darth Maul mindig kell h legyen.

és ezzel van a bajom h ki sem fejtették a karakterét de már öljük meg . Vader meg a legunalmasabb karakter már és még mindig erőltetik holott már lerágott csont teljesen. és rozsdásra nyalják a robot seggét csak azért mert kiskorban tetszett mindenkinek a fekete köpenye maszkja meg szuszogása

2016. nov. 9. 19:44
 20/34 anonim ***** válasza:

Amennyire lehetett ki van fejtve Maul karaktere... sokat megtudtunk Dathomirról, az éjnővérekről és az éjfivérekről... Maul is egy közülük.

"Nincs még egy ilyen karakter a star wars univerzumában akit így hoztak vissza ellent mondva mindennek. ő az aki mindig ott van a háttérben"

Ezt nem tudom hogy érted, hogy mindig ott van a háttérben... abszolút semmi köze nem volt a galaxis történetét meghatározó eseményekhez.

Az meg hogy csak Sidious méltó arra hogy legyőzze őt, teljesen nonszensz, már fentebb leírták miért. Amúgy is marhára érdekes párbaj lenne... Sidious-nak kb egy mozdulat elég, és Maul holtan esik össze... a TCW-ben kizárólag azért nem végzett vele, mert a "hasznát akarta venni"

2016. nov. 9. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!